Ο Κώστας Πανταζής στις βραβεύσεις της Ολυμπιακής Επιτροπής

Mε ιδιαίτερη λάμψη έγινε η Τελετή Βραβεύσεων της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, παρουσία της Α.Ε. Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκοπίου Παυλοπούλου,

του Πρόεδρου των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών, Janez Kocijančič, του Γενικού Γραμματέα Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών Raffaele Pagnozzi. πολλών Ολυμπιονικών και πρωταθλητών αλλά και προσωπικοτήτων της αθλητικής, πολιτικής και κοινωνικής ζωής.

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν μαζί με τους προπονητές τους, όσοι πήραν χρυσά μετάλλια στα Ευρωπαϊκά και στα Παγκόσμια Πρωταθλήματα του 2018 και ήταν οι Λευτέρης Πετρούνιας, Άννα Κορακάκη, Ελένη Χατζηλιάδου, Κατερίνα Στεφανίδη, Μίλτος Τεντόγλου, Βούλα Παπαχρήστου. Επίσης, βραβεύτηκαν όσοι κατέκτησαν μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων Buenos Aires 2018, που ήταν οι Ελίνα Τζένγκο, Χριστίνα Μπούρμπου και Μαρία Κυρίδου, ο Αλέξανδρος Καλπογιαννάκης, ο Σάββας Θώμογλου, η Φανή Τζέλη, η Όλγα Φιάσκα και η Αντωνία Σακελλαρίδου. Τιμήθηκαν και οι Άννα Κορακάκη, Βύρωνας Κοκκαλάνης, Μαρία Μπόζη και Ραφαηλίνα Κλωναρίδου και Βασιλεία Καραχάλιου που εξασφάλισαν προκρίσεις για την Ελλάδα, στους Ολυμπιακούς Αγώνες Tokyo 2020.

Στην παραπάνω τελετή παραβρέθηκε και ο  συμπολίτης μας  Κωνσταντίνος Πανταζής μέλος της Ελληνικής Επιτροπής  Λαμπαδηδρομίας και Συντονιστής των Τελετών Αφής και Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας .

Από Αριστερά:

Χορογράφος των Τελετών της Ολυμπιακής Φλόγας Άρτεμις Ιγνατίου

Συντονιστής των Τελετών Αφής και Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας  Δρ. Πανταζής Κωνσταντίνος

 Ολυμπιονίκης και Κορυφαίος Ελλήνας Αθλητής για το 2018 Πετρούνιας Ελευθέριος

Αρέσει σε %d bloggers: