Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024
Lavriaki.gr
ΕκδηλώσειςΚ.Α.Π.ΗΝΠΔΔ ΚέφαλοςΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΝΠΔΔ «ΚΕΦΑΛΟΣ»

Σε μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα το Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΕΦΑΛΟΣ» πραγματοποίησε τη κοπή τηςΠρωτοχρονιάτικης πίτας του, την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου στο χώρο του Κ.Α.Π.Η. ΚΕΡΑΤΕΑΣ.

Η παρουσία όλων των εργαζομένων ήταν εξαιρετικά τιμητική.
Η Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου, κα. Δήμητρα Πάλλη, οργάνωσε μία πολύ όμορφη εκδήλωση με ευχάριστη μουσική και μπουφέ για το προσωπικό των τριών Βρεφονηπιακών Σταθμών του, των δύο Κ.Α.Π.Η. του Δήμου μας, του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», του Κ.Η.Φ.Η. και των Διοικητικών Υπηρεσιών του.
Στο λόγο της η Πρόεδρος αναφέρθηκε στο συνολικό έργο του Νομικού Προσώπου, το οποίο με τόσο αγάπη, αφοσίωση και συλλογικότητα έχει πραγματοποιηθεί αυτά τα τέσσερα χρόνια σε όλες τις δομές του και ευχαρίστησε τον καθένα προσωπικά για την συμμετοχή του στην παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών προς τους συμπολίτες μας.

Ιδιαιτέρως, η κα Δήμητρα Πάλλη ευχαρίστησε τη Διευθύντρια του Νομικού Προσώπου, κα. Σταυρούλα Παναγούλη, για την άριστη συνεργασία που είχε μαζί της αλλά και την τίμησε για τη συμπλήρωση πολλών χρόνων αδιάλειπτης εργασίας. Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι με την εργατικότητα, την υπομονή, τη συνέπεια και την πραότητά της λειτούργησε συμπληρωματικά μαζί της στη Διοίκηση για την ανάπτυξη του Νομικού Προσώπου.
Η τυχερή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας ήταν η Βρεφονηπιοκόμος, κα Ελένη Διάκου, η οποία κέρδισε το φλουρί και δέχτηκε τις ευχές όλων.
Ιδιαίτερα μας τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής, κος Δημήτρης Λουκάς. Παρόντες, επίσης, ήταν και ο Αντιδήμαρχος, κος Γ. Παπαχρήστου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κος Γ. Αδάμης, και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΑΝΕΤΑΛ, κος Χ. Ζαγουρής.

Ευχόμαστε σε όλους μια χρονιά με υγεία, κοντά σε ανθρώπους που αγαπάμε και μας αγαπούν στην προσωπική και επαγγελματική ζωή μας.

Μια σκέψη για το “Πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΝΠΔΔ «ΚΕΦΑΛΟΣ»

  • Το φλουρι κυρια Παλλη σιγουρα ο Λουκας το πηρε!!!!
    Αλλοιμονοοοο……. τα αφηνει αυτα να του τα παρει αλλος????

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.