Χαραλαμπόπουλος: Επέμβαση στον αστράγαλο και επιστροφή σε έναν μήνα

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος υποβλήθηκε σε επέμβαση στον αστράγαλο για να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί από το ξεκίνημα της σεζόν. Επιστρέφει σε ένα μήνα στα παρκέ.

περιπέτεια του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου με τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί από το ξεκίνημα της σεζόν φαίνεται πως σιγά-σιγά φτάνει προς το τέλος της. Ο φόργουορντ του Λαυρίου υποβλήθηκε σε επέμβαση στον αστράγαλο, όπου αφαιρέθηκε ένα αγκάθι που υπήρχε στην άρθρωση. Η επιστροφή του στην δράση υπολογίζεται σε περίπου ένα μήνα.

Ο Χαραλαμπόπουλος χειρουργήθηκε στην Κεντρική Κλινική Αθηνών, με την επέμβαση να πραγματοποιείται από τον Γιώργο Σαφό, έναν Ορθοπεδικό Χειρουργό με ειδίκευση στις Αθλητικές κακώσεις, ο οποίος στο παρελθόν έχει εργαστεί μεταξύ άλλων στον Ολυμπιακό και τον Ηλυσιακό.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ήταν εμφανώς ανακουφισμένος μετά το χειρουργείο και κυρίως για το γεγονός ότι βρέθηκε ποιο ήταν το πρόβλημα που τον έχει κρατήσει εκτός δράσης από τις 21 Οκτωβρίου. Έδειξε μάλιστα την ανακούφισή του με ένα post στο Facebook, γράφοντας με νόημα: “Τέλος και αυτό”.

https://www.sport24.gr

Αρέσει σε %d bloggers: