Κωνσταντίνος Λεβαντής: Ο «κουτοπόνηρος» Απολογισμός του Δ. Λουκά προσπαθεί να κρύψει την ανυπαρξία έργου και την ανικανότητα με «μαγικές εικόνες» και ψέματα

Στις 13 Ιανουαρίου, ο Δ. Λουκάς ξεκίνησε επίσημα την προεκλογική του εκστρατεία με την παρουσίαση του «Απολογισμού 2015-2018»  στο Παλιό Μηχανουργείο, με επικοινωνιολόγο που έδινε εντολές για χειροκροτήματα και ζωντανή μετάδοση στο facebook από τρεις κάμερες!!

Στο έντυπο που κυκλοφόρησε την ίδια ημέρα, παρουσιάζει 63 ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ  συνολικού προϋπολογισμού 93.504.427 ευρώ, υπερηφανεύεται για τα οικονομικά του επιτεύγματα, διαφημίζει τις νέες μειωμένες τιμές της Δ.Ε.Υ.Α.ΤΗ.Λ., που εμείς προτείναμε στο Δημοτικό Συμβούλιο και τον υποχρεώσαμε να δεχτεί, σαν δικό του κατόρθωμα!!

Για να καλύψει 5 ολόκληρες σελίδες και να κρύψει την ανυπαρξία έργου που χαρακτηρίζει τη θητεία του, έφτασε στο σημείο να ισχυρίζεται ότι αγόρασε την «Ευτέρπη»! Μήπως ήταν δήμαρχος το 2011 και δεν το ξέραμε;

Άλλα επτά «δικά του» έργα, χρηματοδοτήθηκαν, δημοπρατήθηκαν και ξεκίνησαν την προηγούμενη δημοτική περίοδο και ολοκληρώθηκαν το 2014-15!!

Για δέκα από τα έργα που ανακοίνωσε ότι ξεκινούν άμεσα γιατί χρηματοδοτούνται από την Περιφέρεια Αττικής, έχουν εξασφαλιστεί από τον προϋπολογισμό της συνολικά 250.000 ευρώ ενώ χρειάζονται  14.596.050!! Δηλαδή, ζήσε Μάη μου!!

Δυστυχώς η πραγματικότητα και για αυτόν και για τη Λαυρεωτική είναι  ότι από το 2014 μέχρι σήμερα έχει δημοπρατήσει μόνο ΔΥΟ έργα, από τα οποία μόνο το ΕΝΑ ξεκίνησε να κατασκευάζεται  το 2017 και κανείς δεν ξέρει πότε θα τελειώσει!!

Χθες, προχώρησε σε νέες προεκλογικές εξαγγελίες. Με ανακοίνωσή του,  πανηγυρίζει για την ένταξη δύο νέων έργων στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων 2019!! Ήταν τόσο ενθουσιασμένος από αυτή την επιτυχία του, που δεν πρόσεξε και δημοσίευσε και τις υπουργικές αποφάσεις που αναφέρουν ότι οι πιστώσεις για το 2019 είναι ΜΗΔΕΝ!!

Σε συνεργασία, δυστυχώς, με υπουργούς-υποψήφιους βουλευτές στην Αττική, εξασφαλίζει «δήθεν» εντάξεις έργων χωρίς καμία δέσμευση για τη χρηματοδότησή τους, με στόχο να παραπλανήσουν, και οι δυο τους, τους πολίτες προεκλογικά. Το έκανε και την περίοδο 2007-2010, με τις ασφαλτοστρώσεις και την ανάπλαση του Ιστορικού Κέντρου στο Λαύριο και τρέχαμε να εξασφαλίσουμε 8.000.000 ευρώ για να πληρώσουμε τους εργολάβους!!

Ο «Δήμαρχος των έργων» Δ. Λουκάς, από το Σεπτέμβριο του 2014, τρέχει σε όλο τον κόσμο για να κάνει τη Λαυρεωτική στολίδι. Υλοποιεί νέα μεγάλα έργα για το καλό μας. Εξαγγέλλει τεράστια επενδυτικά σχέδια, Πανεπιστήμια και Πρωτοδικείο. Μέχρι τις εκλογές θα μας φέρει και Υπουργεία.

Το μεγάλο πρόβλημα για τη Λαυρεωτική, για όλους μας, είναι ότι όλα αυτά βρίσκονται στο μυαλό του. Όσο και να ψάχνουμε δεν βλέπουμε τίποτα.

Η ανικανότητα, η ανυπαρξία έργου, τα άδεια ταμεία, ο αυταρχικός τρόπος διοίκησης, η υποβάθμιση του Δημοτικού Συμβουλίου έγιναν συνώνυμα του Δ. Λουκά και της «Δημοτικής Καινοτομίας».

Ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης
«Νέα Εποχή»
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΕΒΑΝΤΗΣ
Αρέσει σε %d bloggers: