Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024
Lavriaki.gr
ΕκδηλώσειςΚερατέαΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Πραγματοποιήθηκε η ομιλία του πολιτικού φορέα ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ στην Κερατέα [ΒΙΝΤΕΟ]

Πραγματοποιήθηκε η ομιλία του πολιτικού φορέα ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ στην Κερατέα.

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΦΘΕΡΩΣΗΣ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Ε.ΣΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΡΟΣΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΕΡΑΤΕΑΣ ΣΤΙΣ 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019.

Η ΟΜΙΛΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΕΡΑΤΕΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΤΙΣ 18:30 ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΜΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΤΟΥΣ:
  • ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΣΚΑΣ Δ/ΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ Ε.ΣΥ.
  • ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΟΥΦΛΕΡΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ Ε.ΣΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ.
  • ΒΕΑΤΡΙΚΗ ΜΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡ.ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (Κ.Π.Δ.Α) Ε.ΣΥ.
  • ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΡΙΑΛΗΣ ΓΕΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ Ε.ΣΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ.
ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΑΝΟΙΞΕ Η ΓEN ΓΡΑΜΜ ΤΗΣ Κ.Π.Δ.Α ΧΙΩΤΗ ΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ.
ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΕΚΑΝΕ Ο ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ ΚΡΙΑΛΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΟΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΗΝ Ε.ΣΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΗΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΩΣΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΟΜΒΡΙΟΚΑΣΤΡΟ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΙΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣ Ή ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
ΤΟΝΙΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΗΡΕ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΟΥΦΛΕΡΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ Ε.ΣΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΟΘΩΝΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.

ΘΥΜΙΖΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ.

ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΚΑΝΕ Η ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΦΕΡΕ ΣΕ ΑΝΤΙΔΙΑΣΤΟΛΗ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΚΥΡΙΟ ΜΕΛΗΜΑ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΤΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΚΑΙ ΔΟΓΜΑΤΩΝ, ΙΔΕΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.

19-1-2019 ΚΕΡΑΤΕΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΜΙΛΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΣΚΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΡΘΩΠΟΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΕΙΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ

https://webtvtriainalavrio.wordpress.com