Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Lavriaki.gr
"Δημοτική Καινοτομία"ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Σχόλιο του Δημήτρη Λουκά για τη ‘’Δημοτική Καινοτομία’’: «Εμείς διεκδικούμε το χρίσμα μόνον από τους πολίτες».

Είμαστε μια παράταξη ανοικτή, πολυσυλλεκτική και απολύτως ανεξάρτητη από κομματικές ομπρέλες. Όλοι μας ανήκουμε σε διαφορετικά κόμματα και αυτό που μας  ενώνει είναι κάτι πολύ πιο ισχυρό: η αγάπη μας  για τον τόπο και το κοινό όραμά μας. Αυτή η αρχή είναι αδιαπραγμάτευτη.

Γιατί η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν πρέπει είναι το μακρύ χέρι κανενός κόμματος, αλλά η γνήσια έκφραση της τοπικής κοινωνίας.

Πάγια πρακτική μας είναι:

↘️ Να συνεργαζόμαστε με όλες τις κυβερνήσεις και την Περιφέρεια για να αποκομίσουμε τα μέγιστα δυνατά οφέλη για το Δήμο.

↘️ Να διεκδικούμε από όλους, αυτό που αξίζει στους πολίτες του Δήμου Λαυρεωτικής.

↘️ Να συγκρουόμαστε με οποιονδήποτε  για να υπερασπιστούμε το δίκαιο.

Αυτή είναι η ταυτότητά μας και είμαστε περήφανοι που τόσα χρόνια την υπερασπιζόμαστε χωρίς εκπτώσεις. Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά οι πολίτες.

Στα διάφορα παπαγαλάκια που στριμώχνονται σε κομματικά γραφεία, εκλιπαρώντας για χρίσμα, απαντάμε: δεν είμαστε όλοι ίδιοι.

Εμείς διεκδικούμε το χρίσμα μόνον από τους πολίτες, αφού η μόνη εντολή που υπηρετούμε είναι η εντολή της κοινωνίας.

Μια σκέψη για το “Σχόλιο του Δημήτρη Λουκά για τη ‘’Δημοτική Καινοτομία’’: «Εμείς διεκδικούμε το χρίσμα μόνον από τους πολίτες».

  • Ασχολιαστα οτι λες γιατι δεν πιστευεις τιποτε απο οτι λες, ουτε πειθεις οποιους σε γνωρισαν καλα και εφυγαν απο διπλα σου.
    Αν δεν ειχες κομματικη ομπρελα ποτε δεν θα εβγαινες δημαρχος το 2002 οταν σε πηραν οι Δεληγγιανηδες και η τοπικη του ΠΑΣΟΚ να σου δειξουν που ειναι το δημαρχειο και τι ειναι αυτο.
    Τωρα τα μαγειρευεις με τον ΣΥΡΙΖΑ γιατι βλεπεις οτι η Γεννηματα παει για διαλυση και αυτη και στριμωγνεσαι ΕΣΥ ΠΡΩΤΟΣ να πιασεις θεσεις στο νεο ΠΑΣΟΚ που στηνει ο Τσιπρας δημαρχε μπας και τσιμπησεις αριστεροπασοκικους ψηφους για να ξαναβγεις δημαρχος!!!
    Μην μας πεις οτι ξαφνικα σε αγαπησαν στο ΣΥΡΙΖΑ, με μπουρδες περι πολυσυλλεκτικοτητας και ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ, και απο μονοι τους ηρθαν να σε στηριξουν γιατι θα γελανε και οι πετρες!!!!!
    ΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧ δασκαλε που διδασκες και λογο δεν ………………
    Οι δημαρχοι πρεπει να ειναι ακομματιστοι και οι πολιτες να μην ψηφιζουν στις δημοτικες εκλογες τον δημαρχο που θα προτεινει το κομμα.
    Εδω στη Ελλαδα αυτη η πολιτικη ασθενεια ακομη δεν μας εχει περασει, το εχουμε πληρωσει και το πληρωνουμε χοντρα ακομη και μυαλο δεν εχουμε βαλει.
    Οι πολιτες να αναλαβουν την ευθυνη τους!! οταν ψηφιζουν δημαρχο με κομματικα κριτηρια και να ακουνε την αληθεια και οχι λαοπλανους πολιτικους.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.