Παλλαυρεωτικός – Γλυκά Νερά 0-1

Στο πρώτο ημίχρονο ο Παλλαυρεωτικός έλεγχε το ρυθμό αλλά απείλησε ελάχιστα την εστία των Γλυκών Νερών. Εξαίρεση το ωραίο σουτ του Γιαχάεβ στο 18΄και η φάση στο 45΄αλλά οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων κατάφεραν και απομάκρυναν τον κίνδυνο.

Στην επανάληψη ένα γκολ των γηπεδούχων στο 53΄δεν μέτρησε καθώς ο πολύ καλός Τριγάζης υπέδειξε, σωστά, φάουλ επάνω στον Βιταλιώτη.


Μετά το 65΄οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να ανεβαίνουν και να ισορροπούν το παιχνίδι και να απειλούν, αλλά στο 75΄οι γηπεδούχοι έχασαν σπουδαία ευκαιρία σπαταλώντας την σε αχρείαστες πάσες μέσα στην περιοχή.

Στο 80΄έγινε το γκολ για τα Γλυκά Νερά με τον Κούτρο. Ο φορ των φιλοξενούμενων  κέρδισε την κάθετη πάσα περνώντας σε ταχύτητα τον Τσετβερίκοβ, και έχοντας πλήρη εικόνα της φάσης, αντιλήφθηκε τον Καραγιάννη λίγο έξω από το τέρμα του και με άψογη λόμπα πέτυχε το 0-1.

(Η φάση φάνηκε ότι ήταν δουλεμένη στι;ς προπονήσεις αφού η ίδια είχε προηγηθεί και στο 58΄αλλά το σουτ του Μεμά είχε διώξει σε κόρνερ ο Καραγιάννης).


Στον χρόνο που είχε απομείνει ο Παλλαυρεωτικός προσπάθησε για να ισοφαρίσει. Έγιναν ομηρικές μάχες μέσα στη περιοχή των Γλυκών Νερών, αλλά οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων ήταν ψύχραιμοι και απεσόβησαν κάθε κίνδυνο.

Στο 90΄κεραυνός του Μωραίτη πέρασε ελάχιστα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι!

Διαιτητές: Τριγάζης, Τσαλίκογλου, Τζαφόλιας.
Αρχηγοί: Παπαδόπουλος (Παλλαυρεωτικός), Δάρλας(Γλυκά Νερά)

ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ: Καραγιάννης, Τσετβερίκοβ, Σάμιος, Πώχος(72΄Τσιώλης), Σπυρόπουλος, Μπεργιάννης(46΄Πάνου), Διακορώνας(61΄Κλής), Zacellari(61΄Μωραίτης), Παπαδόπουλος, Παπαγεωργίου, Γιαχάεβ.

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ: Βιταλιώτης, Παυλάκης(34΄Χριστοδούλου), Μεμάς(66΄Αλεβίζος), Συμβουλίδης, Νταιφώτης, Δάρλας, Αλεξίου, Νάνος(89΄Καπράλος), Κούτρος(90΄Σύνας), Χίσο, Shtish.

Σ.Κ.

https://sportcity.gr

Αρέσει σε %d bloggers: