Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
Lavriaki.gr
ΓΣ ΚερατέαςΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΓΣ Κερατέας – ΓΣ Κορωπίου 3-0

Από τη στιγμή που η Κερατέα αγωνίζεται πλήρης έγινε μια σπουδαία ομάδα και ικανή για να ανατρέψει το στάτους του πρωταθλήματος και να φέρει τα πάνω-κάτω.

Η ομάδα του Δ.Μπραχάμη, με πρωταγωνίστριες τις Τριανταφυλλίδη, Ντάρδη, Μεθενίτη, Γκαραγκούνη αντιμετώπισε το πρωτοπόρο Κορωπί και από το πρώτο σετ επέβαλε το παιχνίδι της.

Πήρε μία πρωτοπορία στο σκορ 2-3 πόντων την οποία κράτησε μέχρι στο 23-23 όταν το Κορωπί και προηγήθηκε με 23-24 αλλά η Κερατέα το αντιμετώπισε με ψυχραιμία και εκμεταλλευόμενη τα λάθη του Κορωπίου, πήρε το πρώτο σετ με 27-25.

Στο δεύτερο σετ το Κορωπί βελτιώθηκε στο σερβίς, αλλά η άμυνα της Κερατέας έβγαλε εκπληκτικές άμυνες σε μεγάλα ράλι και πήρε δίκαια και το δεύτερο σετ με 26-24.

Στο τρίτο σετ η ομάδα της Κερατέας δεν χρειάστηκε να φορτσάρει. Έχοντας απέναντι της την ομάδα του Κορωπίου με κακή ψυχολογία, πήρε και το τρίτο σετ με 25-14 και πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη επί του μέχρι χθες πρωτοπόρου του πρωταθλήματος.

Υπενθυμίζουμε ότι η πρώτη ομάδα ανεβαίνει απ΄ευθείας και οι ομάδες από την 2η μέχρι την 5η θέση θα παίξουν μπαράζ για μία ακόμα θέση στη Β΄Εθνική.

Διαιτητές: Χρήστος Μαύρος, Θωμάς Παπαθανασίου. Γραμματεία: Ειρήνη Αμερικάνου.

Τα σετ: 3-0 (27-25, 26-24, 25-14)

Γ.Σ.ΚΕΡΑΤΕΑΣ (Δημήτρης Μπαχράμης): Μ.Γκαραγκούνη, Ηλιοπούλου, Ντάρδη, Μεθενίτη, Τριανταφυλλίδη, Προκοπίου / Μεγαγιάνη (λ), Σοφρόνη (λ).

Γ.Σ.ΚΟΡΩΠΙΟΥ (Δημήτρης Γιαμαλής): Ζήση, Πολύζου, Αγγελή, Αποστόλου, Μπαγλατζή, Στάθη / Δαρέμα (λ), Μπασιαδάκη (λ), Μπορονικόλα, Τράκα Ζαρκάδη, Λάζαρη.

https://sportcity.gr