Έγκριση Περιφερειακού Συμβουλίου για κατασκευή γηπέδου 9Χ9 στο Δημοτικό Στάδιο Κερατέας

Στην 3η τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 31-01-2019, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου εισηγήθηκε την έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Λαυρεωτικής για την κατασκευή του έργου με τίτλο: «Κατασκευή γηπέδου 9Χ9 στο Δημοτικό Στάδιο Κερατέας Δήμου Λαυρεωτικής».

Το προαναφερόμενο έργο περιλαμβάνεται στο Πρόγραμμα Εκτελεστέων Έργων έτους 2019 της Περιφέρειας Αττικής και έχει προβλεφθεί η σχετική πίστωση.

Το έργο αφορά την κατασκευή νέου προπονητικού γηπέδου ποδοσφαίρου 9Χ9 με τεχνητό χλοοτάπητα στο χώρο του Δημοτικού Σταδίου Κερατέας, διαστάσεων αγωνιστικού χώρου 50m X 70m και περιφραγμένης συνολικά επιφάνειας 54m X 74m. Ειδικότερα αφορά:

  • κατασκευή γηπέδου με επιφάνεια συνθετικού χλοοτάπητα
  • κατασκευή φωτισμού γηπέδου
  • κατασκευή συστήματος διαβροχής γηπέδου
  • κατασκευή περιμετρικής περίφραξης
  • εγκατάσταση αυτοματισμού διαχείρισης των Η/Μ λειτουργιών

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 390.000,00 ευρώ και συγχρηματοδοτείται από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Αττικής έως το ποσό των 345.000,00 ευρώ και από ιδίους πόρους του Δήμου Λαυρεωτικής για το επιπλέον ποσό ήτοι 45.000,00 ευρώ,  σύμφωνα με τους όρους του σχεδίου της προγραμματικής σύμβασης.

Το έργο θα δημοπρατηθεί από το Δήμο Λαυρεωτικής και θα εκτελεστεί από την Τεχνική Υπηρεσία  του σύμφωνα με τις διατάξεις που ισχύουν για τα δημόσια έργα.

Αρέσει σε %d bloggers: