Πραγματοποιήθηκε η κοπής πίτας του Συλλόγου Περιγιάλι

Την Κυριακή 27/01 πραγματοποιήθηκε η κοπής πίτας του Συλλόγου Περιγιάλι με τη συμμετοχή πλήθους μελών και φίλων του Συλλόγου. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε μικρή αναδρομή των έργων, των δράσεων και των εκδηλώσεων του Συλλόγου κατά το 2018, παρουσιάστηκε το νέο ημερολόγιο του Συλλόγου και προσφέρθηκαν εδέσματα, τοπικό κρασί και σπιτικό τσίπουρο προσφορά του κου Δημήτρη Αλατζά.

Πραγματοποιήθηκε κλήρωση με όμορφα και πρακτικά δώρα προσφορά του Συλλόγου. Mε τη παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωσή μας ο Δήμαρχος – Δημήτρης Λουκάς. ο Πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου Ιωάννης Αδάμης ο Αντιδήμαρχος Παναγιώτης Τσίκλος, οι Δημοτικοί σύμβουλοι: κα Πίτσα Αργεντιίνη, κος Κωνσταντίνος Λεβαντής. κα Χαρίκλεια Πρίφτη, κος Σταύρος Ιατρού, κος Σωτήρης Ιατρού. Παρευρέθηκαν επίσης εκπρόσωποι των γειτονικών συλλόγων, ο πρόεδρος του Διασυλλογικού και του Συλλόγου Τσονίμας κος Νικηφόρος Φρατζέσκος με τον αντιπρόεδρο της Τσονίμας κο Νικολόπουλο, ο Αντιπρόεδρος του Διασυλλογικού και πρόεδρος του Πανοράματος κος Θεμιστοκλής Μακαντάσης, ο πρόεδρος του Ναυταθλητικού Ομίλου κος Θανάσης Αντωνιάδης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αγίας Μαρίνας κος Παπάς, ο πρόεδρος του συλλόγου Βρωμοπουσίου κος Πάρης Μαρούσης και ο πρόεδρος του συλλόγου από το Συρί κος Ιορδανίδης. 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Περιγιάλι θα ήθελε να εκφράσει τις ευχαριστίες του σε όλους όσοι βοήθησαν για την προετοιμασία και την πραγματοποίηση της εκδήλωσης αλλά ιδιαιτέρως την οικογένεια του κυρίου Γιάννη Στουρνάρα που για ακόμα μία συνεχή χρονιά δώρισαν το φλουρί αλλά και κοσμήματα τα οποία διατέθηκαν στη κλήρωση. Ευχαριστούμε τα μέλη του Συλλόγου για την παρουσία τους αποδεικνύοντας ότι ο Σύλλογός μας παραμένει ένας από τους πιο δυναμικούς και δημιουργικούς και με αίσθημα ευθύνης και αισιοδοξίας μπορούμε να συνεχίσουμε όλοι μαζί τις προσπάθειες για τη βελτίωση και την ανάπτυξη της περιοχής μας που όλοι αγαπάμε. 

Καλή χρονιά και ανανεώνουμε το ραντεβού μας στον Αποκριάτικο χορό που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Μαρτίου στο μεζεδοπωλείο Παλιός Σταθμός στο Λαύριο!

Αρέσει σε %d bloggers: