Η συγκλονιστική δήλωση του προπονητή του ΓΣ Κερατέας Δημήτρη Μπαχράμη

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ

Μετά την νίκη της γυναικείας ομάδας του Γ.Σ.ΚΕΡΑΤΕΑΣ ο Δημητρης Μπαχράμης δήλωσε:

Τα τελευταία ματς που κοουτσάρισα πριν από εφέτος ήταν τελικός Κυπέλλου και Τελικοί Πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό, τα οποία ευτυχώς κερδίσαμε προσθέτωντας όλοι μας άλλους δύο τίτλους στην καριέρα μας.
Τον Δεκέμβριο που μας πέρασε, ύστερα από “μπούλινγκ” φίλων, συγγενών και ολόκληρης της οικογένειας μου (ο μεγάλος μας γιός δεν μπορούσε να καταλάβει γιατί δεν κάνω κάτι, αφού μπορώ, για να μην στενοχωριέται η μαμά…) ενέδωσα στο να επανέλθω στην ενεργό προπονητική, αναλαμβάνοντας τα ηνία του Γ.Σ.Κερατέας.

Η ομάδα βρισκόταν στην ένατη θέση τοπικής κατηγορίας κι εγώ εκτιμούσα ότι μπορεί να ανέβει κατηγορία!!! Πρόκληση!!!
Στον Παναθηναϊκό η στα Βριλήσσια, ως άκρως επαγγελματικες ομάδες, δεν ασχολήθηκα ποτέ με την παρουσία των αθλητριών στην προπόνηση.
Ήταν ΠΑΝΤΑ και ΟΛΕΣ εκεί!!! ΟΠΟΤΕ ήθελα και για ΟΣΟ ήθελα !!! Στην Κερατέα βρήκα μανάδες με 1, 3 και 4 παιδιά, μαθήτριες που δίνουν πανελλήνιες, αθλήτριες που δουλεύουν για να ζήσουν, πρωταθλήτριες άλλων σπορ, και όλες τους τα έβαλαν όλα σε δεύτερη μοίρα για να κάνουν προπόνηση. Τώρα δεν ξέρω να σας πω ΑΝ ΑΥΤΕΣ ΕΝΕΠΝΕΥΣΑΝ ΕΜΕΝΑ Ή ΕΓΩ ΑΥΤΕΣ… Ξέρω όμως να σας πω ότι με την συμπαράσταση του προέδρου και του εφόρου, και την βοήθεια του γυμναστή μας, η ομάδα πήρε την ανιούσα, και γίναμε όλοι μια χαρούμενη παρέα με πολύ ισχυρούς δεσμούς. Και σίγουρα η συνδετική ουσία είναι το βόλλεϋ! Και βλέποντας την χαρά στα μάτια όλων μας, μια σκέψη μου έρχεται και δεν λέει να φύγει… Αν μετά από τόσα Πρωταθλήματα και Κύπελλα, Εθνικά και και Ευρωπαϊκά, το να προπονείς μια ομάδα τοπικής κατηγορίας σε γεμίζει, σε παθιάζει και σε κάνει ευτυχισμένο, προφανώς το βόλλεϋ ρέει στο αίμα σου!

Πώς σε μια τόσο κατσούφα εποχή απαρνήθηκες κάτι που μόνο χαρά σου δίνει? Η ετυμηγορία αμείλικτη… “Το νού σου ρεμαλι” ούτε μέρα χωρίς βόλλεϋ, ούτε μέρα χωρίς αθλητισμό!!! Η ζωή δεν περπατάει, τρέχει με χίλια!!!!

Ο Γ.Σ.ΚΕΡΑΤΕΑΣ μέσα σε λίγες αγωνιστικές έχει ανέβει από την 9η θέση στην 3η της τοπικής κατηγορίας γυναικών Ε.Σ.Π.Α.Α.Α.

Αρέσει σε %d bloggers: