Έναρξη σεμιναρίου Φωτογραφίας στη ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ Κερατέας

Ξεκινάει τον Φεβρουάριο σεμινάριο Φωτογραφίας με τον Άκη Χρήστου στην ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ Κερατέας . Το σεμινάριο αποτελεί ένα εντατικό πειραματικό workshop και απευθύνεται σε άτομα που έχουν ήδη μια διαρκέστερη σχέση με τη φωτογραφία αλλά και αρχάριους οι οποίοι επιθυμούν να εμβαθύνουν βιωματικά, ερευνητικά και φιλοσοφικά σ’ αυτήν.

Έχει σχεδιαστεί να περιλαμβάνει κυρίως πρακτική ανάπτυξη και κύριος στόχος του είναι να εμπνεύσει προς μια βαθύτερη κατανόηση του φωτογραφικού μέσου σε σχέση με τον εαυτό και τη δημιουργική διαδικασία.

Σκοποί του σεμιναρίου είναι:

  • Η επαφή των συμμετεχόντων με την εσωτερικότητα της φωτογραφικής διαδικασίας.
  • Η κατανόηση της σχέσης σώμα-βλέμμα-μηχανή.
  • Η εμβάθυνση στις δυνατότητες που μπορεί να παρέχει το πρόγραμμα της μηχανής.
  • Η κατανόηση της σημασίας των επιλογών που διαμορφώνουν το τελικό αποτέλεσμα.

Το σεμινάριο θα ξεκινήσει την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019  ώρα 19:30-21:30, στο χώρο της «ΧΡΥΣΗΣ ΤΟΜΗΣ» Κερατέας (Λεωφ. Αθηνών-Σουνίου 55). Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής τηλεφωνήστε στα 6984912459 και 6984614675.

O Άκης Χρήστου έχει καλλιτεχνική και επαγγελματική ενασχόληση με την φωτογραφία από το 2004 έως σήμερα, σπουδή και συνεργασία με τον Αχιλλέα Νάσιο καθηγητή του πανεπιστημίου Ιωαννίνων, καθώς και του πανεπιστημίου Στοκχόλμης.

Έχει διοργανώσει ατομικές εκθέσεις αλλά και ομαδικές. Έχει συμμετάσχει σε ντοκιμαντέρ, ελληνικές και διεθνείς παραγωγές. Έχει συνεργαστεί με ανθρωπιστικές οργανώσεις συμμετέχοντας σε φιλανθρωπικές αποστολές στο εξωτερικό, όπως Αφρική, Νότιος Αμερική, Ασία κ.α., με εταιρείες όπως  TITAN AE, SIEMENS, BOOKING.COM, eTRAVEL κ.α., με καλλιτέχνες όπως BILLY COBAM, LP, MANU DIBANGO, IMANI, ΘΑΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΣΤΑΥΡΟΣ ΞΑΡΧΑΚΟΣ, ΧΑΡΙΣ ΑΛΕΞΙΟΥ, ΡΙΤΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ κ.α και σκηνοθέτες, όπως ΘΕΜΗΣ ΜΟΥΜΟΥΛΙΔΗΣ, ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΓΙΟΒΑΝΙΔΗΣ κ.α. Έχει σκηνοθετήσει και επιμεληθεί Video clip και έχει μόνιμη συνεργασία με το GAZARTE και περιστασιακά με χώρους όπως το Ηρώδειο κ.α

Αρέσει σε %d bloggers: