Ανακοίνωση του Δημοτικού Συνδυασμού “Ενότητα – Δημιουργία”

O Δήμαρχος Δ. Λουκάς προκειμένου να παρουσιάσει έργο και ανάπτυξη στην περιοχή, προέβη σε ανακοίνωση προς τους ιδιοκτήτες της περιοχής της Πολεοδομικής Ενότητας Πανόραμα-Αγία Μαρίνα -Τουρκολίμανο της Δ.Ε. Κερατέας, ότι ο Δήμος δέχεται στην Τεχνική Υπηρεσία αιτήσεις των ιδιοκτητών για μετατροπή της εισφοράς από χρήμα, σε γη, εν όψει σύνταξης της Πράξης Εφαρμογής σε ανύπαρκτη νομοθετικά Πολεοδομική Μελέτη.

Του απαντάμε λοιπόν να σταματήσει να κοροϊδεύει και να εμπαίζει τους πολίτες της Λαυρεωτικής και ειδικότερα τους ιδιοκτήτες των αναφερόμενων περιοχών, καθόσον η συγκεκριμένη διαδικασία προϋποθέτει πρώτα την δημοσίευση σε ΦΕΚ της Πολεοδομικής Μελέτης (γεγονός που απέχει χρονικά πολύ, για όποιον γνωρίζει, καθώς μία αναζήτηση στην επίσημη σελίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος θα σας πείσει, ότι οι συγκεκριμένες περιοχές δεν συμπεριλαμβάνονται ούτε καν στα θέματα συζήτησης του ΚΕΣΥΠΟΘΑ) και μετά την σύνταξη της Πράξης Εφαρμογής, όπου εντάσσεται η αναφερόμενη διαδικασία για την μετατροπή των εισφορών.

Του υπενθυμίζουμε ότι λόγω της δικής του ολιγωρίας και ανεπάρκειας, ακόμα εκκρεμεί η ολοκλήρωση και η κύρωση της Πράξης Εφαρμογής της επέκτασης του Σ.Π. Κερατέας σε θεσμοθετημένη Πολεοδομική Μελέτη (ΦΕΚ 88ΑΑΠ/2014), την οποία παρέλαβε έτοιμη από την αρχή της θητείας του!!! πραγματοποίησε την πρώτη Ανάρτησή της το 2017!!! και 4,5 χρόνια μετά ακόμα περιμένουμε την ολοκλήρωσή της!!!

Η ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ
ΑΡΕΤΟΥΣΑ ΕΡ. ΜΑΚΡΗ

Αρέσει σε %d bloggers: