Πραγματοποιήθηκε η ετήσια κοπή της πίτας του Διασυλλογικού

Το Σάββατο 9/2, η Ομοσπονδία Παραλιακών Εξωραϊστικών & Πολιτιστικών Συλλόγων Δήμου Λαυρεωτικής (Διασυλλογικό), πραγματοποίησε την ετήσια κοπή πίτας στα γραφεία του συλλόγου της Αγίας Μαρίνας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο πατέρας Στέφανος, ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής κ. Δημήτρης Λουκάς, οι αντιδήμαρχοι κ. Ιωάννης Αδάμης και κ. Παναγιώτης Τσίκλος, ο πρώην Δήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Λεβαντής και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου κ..Αντώνης Κωστάλας, κα Αρετούσα Μακρή, κ. Σωτήρης Ιατρού, κ. Σταύρος Ρόζης, κ. Σταύρος Κρητικός, κ. Ιωάννης Παρασκευής, κα Μαρία Γκικαράκη, η κα Πίτσα Αργεντίνη και η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Θορικός» κα Βελετάκου Ευαγγελία.
Επίσης, ήταν παρόντα όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας, αντιπροσωπίες των συλλόγων, οι επίτροποι του Ιερού Ναού του Προφήτη Ηλία και πλήθος κόσμου.

Στο ξεκίνημα της εκδήλωσης, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Νικηφόρος Φρατζέσκος εξέφρασε τη μεγάλη χαρά των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας για την επάνοδο της Αγ. Μαρίνας στο σπίτι της, στο Διασυλλογικό, όνομα με το όποιο πήρε σάρκα και οστά η  άτυπη συμπόρευση από το 2000 των παραλιακών εξωραϊστικών συλλόγων. Ακολούθησαν οι ευχές του Δημάρχου κ. Δημήτρη Λουκά και των υπολοίπων αρχηγών των παρατάξεων που παρευρέθηκαν. Τους ευχαριστούμε όλους για την παρουσία τους και τις ευχές τους .

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τις ευλογίες του πατέρα Στεφάνου  την κοπή της Βασιλόπιτας και το καθιερωμένο  κέρασμα από την Ομοσπονδία.

Η Ομοσπονδία μας για ακόμα μία χρονιά δείχνει τον δρόμο, κάνοντας πράξη το δόγμα ‘Ισχύς εν τη ενώσει’, ενεργώντας με σύμπνοια και αποφασιστικότητα, ώστε να κατακτήσουμε τον πρωταρχικό στόχο που είναι η αντιμετώπιση των προβλημάτων της περιοχής μας για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής της τοπικής κοινωνίας .

Και του χρόνου με υγεία σε όλο τον κόσμο!

 Για την ομοσπονδία
                -Ο-                                -Ο-                               -Ο-
          Πρόεδρος                   Αντ/δρος                  Γραμματέας
       Ν. Φρατζέσκος          Θ. Μακαντάσης         Σ. Γρηγοράκος

Αρέσει σε %d bloggers: