ΝΠΔΔ Θορικός: Πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας της Δημοτικής Φιλαρμονικής, της παιδικής-νεανικής χορωδίας και της Ορχήστρας νέων Δήμου Λαυρεωτικής

Το Ν.Π.Δ.Δ. «ΘΟΡΙΚΟΣ» Δήμου Λαυρεωτικής, σε ζεστό και φιλικό περιβάλλον έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της Δημοτικής Φιλαρμονικής Λαυρίου, της Παιδικής-Νεανικής Χορωδίας και της Ορχήστρας Νέων Δήμου Λαυρεωτικής την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019 στο κτίριο της Φιλαρμονικής. Τις πίτες των δομών του Τμήματος Πολιτισμού του Ν.Π.Δ.Δ. «ΘΟΡΙΚΟΣ» ευλόγησε ο Αρχιμανδρίτης Κωνσταντίνος Συρίγος του Ιερού Ναού Αποστόλου Ανδρέα.

Η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «ΘΟΡΙΚΟΣ» κα Βελετάκου Ευαγγελία ευχήθηκε σε όλους καλή και δημιουργική χρονιά και αναφέρθηκε στο έργο των δύο δομών. Στη συνέχεια, την εκδήλωση χαιρέτισε ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής κος Δημήτρης Λουκάς εκφράζοντας τις θερμές του ευχαριστίες εκ μέρους όλων των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, δηλώνοντας ότι ο Δήμος θα συνεχίσει, όπως μέχρι σήμερα έχει κάνει, να στηρίζει έμπρακτα τις όποιες ανάγκες του Νομικού Προσώπου.

Με την παρουσία τους, τίμησαν την εκδήλωση ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής κος Λουκάς Δημήτριος, η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «ΘΟΡΙΚΟΣ» κα Βελατάκου Ευαγγελία, η Αντιπρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «ΘΟΡΙΚΟΣ» κα Δράκου Ευαγγελία, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κος Αδάμης Γιάννης, τα μέλη του Δ.Σ. κος Παρασκευής Ιωάννης, κος Μανιάτης Γιώργος, κος Λουκάς Δημήτρης και ο Προϊστάμενος του Τμήματος Πολιτισμού κος Οικονομάκης Γιάννης.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με κέρασμα από το Ν.Π.Δ.Δ. «ΘΟΡΙΚΟΣ» και ανταλλαγή ευχών για τη νέα χρονιά.

Αρέσει σε %d bloggers: