Αντιδήμαρχος Κερατέας για επεισόδιο με υπάλληλο: Με έπιασε από τα μαλλιά και αμύνθηκα

Όλα ξεκίνησαν το πρωί της Δευτέρας στο Δημαρχείο Κερατέας Λαυρεωτικής παρουσία εμβρόντητων πολιτών που έτυχε να βρίσκονται εκείνη την ώρα στο Δήμο για να εξυπηρετηθούν.

Η αντιδήμαρχος όταν βρέθηκε στον χώρο ζήτησε εξηγήσεις από τη δημοτική υπάλληλο επειδή δεν είχε αλλαχτεί μία λάμπα του δημοτικού φωτισμού. Όταν η υπάλληλος της είπε πως δεν ήταν αρμοδιότητα της, η αντιδήμαρχος την χαστούκισε δυο φορές. Η υπάλληλος αντέδρασε για να αμυνθεί και οι δύο γυναίκες πιάστηκαν στα χέρια.

Μάλιστα, χρειάστηκε η παρέμβαση τρίτων ενώ η υπάλληλος μεταφέρθηκε με ζαλάδες στο τοπικό κέντρο υγείας για να κάνει ιατρικές εξετάσεις.

Η αντιδήμαρχος τοποθετήθηκε για το περιστατικό σε τοπική εφημερίδα. Η ίδια αναφέρει ότι η συγκεκριμένη υπάλληλος έχει προσπαθήσει να την διαβάλλει προσποιούμενη την αντιδήμαρχο στο τηλέφωνο.

Η απάντηση της αντιδημάρχου

«Χρόνια τώρα είμαι δίπλα στους συμπολίτες μου, οι οποίοι με τίμησαν με την ψήφο τους.

Μητέρα δυο παιδιών, χωρίς κανένα απολύτως προσωπικό όφελος, κατέβαλα κάθε προσπάθεια για να τιμήσω όλους τους συνδημότες μου.

Αυτή την προσπάθεια μου μια συγκεκριμένη υπάλληλος προσπάθησε να διαβάλλει επικοινωνώντας με απρεπή τρόπο, χρησιμοποιώντας το όνομα μου και παριστάνοντας εμένα στο τηλέφωνο!

Όταν της ζήτησα τον λόγο, μου επιτέθηκε και εγώ αμύνθηκα. Αυτή είναι η πραγματικότητα και όχι όσα διαστρεβλωμένα αναπαράγονται.

Δεν τιμά τον Δήμο μας αυτή η συμπεριφορά, ευτυχώς μεμονωμένων δημοτικών υπαλλήλων, οι οποίοι κρυπτόμενοι πίσω από τη μονιμότητα της θέσης τους, έχουν λησμονήσει το ότι βρίσκονται εκεί για να εξυπηρετήσουν και να σέβονται τους πολίτες, καθώς επίσης και τα θεσμικά όργανα.

Η δικαιοσύνη θα ξεκαθαρίσει αρμοδίως τα πάντα για το περιστατικό, το οποίο θίγει κατάφορα την τιμή και την υπόληψή μου.

Σοφία Λινάρδου
Αντιδήμαρχος Λαυρεωτικής.»

ethnos.gr

Αρέσει σε %d bloggers: