Η «ΕΝΟΤΗΤΑ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ» καταγγέλλει την επίθεση στη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου κατά της Επικεφαλής του Συνδυασμού κ. Αρετούσας Μακρή

Η Παράταξη μας «ΕΝΟΤΗΤΑ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ» ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ τόσο τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. ΑΔΑΜΗ ΙΩΑΝΝΗ, όσο και τον Δήμαρχο Δ. ΛΟΥΚΑ, για την αήθη, βάναυση και απρόκλητη επίθεση που πραγματοποίησαν εχθές 05.03.2019 στην Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου κατά της Επικεφαλής του Συνδυασμού μας κ. Αρετούσας Μακρή.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ., με την ηθελημένη ανοχή του Δημάρχου, ακολουθεί τακτικές άλλων εποχών με εκφοβισμούς, απειλές και ύβρεις κατά Δημοτικών Συμβούλων.
Ο ρόλος του Προέδρου είναι να διευθύνει την συζήτηση και να ολοκληρώνει τις Συνεδριάσεις του Δ.Σ. σε κλίμα σύνεσης και ηρεμίας και όχι να την υποδαυλίζει, δημιουργώντας κλίμα πόλωσης και να μετατρέπει την αίθουσα του Δ.Σ. σε αρένα!

Το μεγαλύτερο όμως μερίδιο ευθύνης για την απαράδεκτη και προσβλητική για τον θεσμό του Δ.Σ., κατάσταση, την έχει ο ίδιος ο Δήμαρχος, τον οποίο θέτουμε προ των ευθυνών του, για τον λόγο ότι υποθάλπτει και ανέχεται τέτοια φαινόμενα τραμπουκισμού, τα αποία προσβάλλουν και απαξιώνουν τον θεσμό του Δημοτικού Συμβουλίου.

Αυτή η συμπεριφορά τους δείχνει, όχι μόνο τον χαρακτήρα τους, αλλά και τον πανικό στον οποίο βρίσκονται μπροστά σε αυτό που έρχεται, το οποίο δεν είναι άλλο από την καταδίκη τους από την Κοινωνία στις επερχόμενες εκλογές !!

Αρέσει σε %d bloggers: