Παρασκευή, 19 Ιουλίου, 2024
Lavriaki.gr
ΛαύριοΤεχν/κό-Πολιτιστικό ΠάρκοΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η “Ημέρα Προσανατολισμού” στο Τεχνολογικό Πάρκο Λαυρίου

Την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου στο Τεχνολογικό Πάρκο Λαυρίου, πραγματοποιήθηκε, με επιτυχία η ΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ. Μια διοργάνωση του ’’Πανελλήνιου Επιστημονικού και Αθλητικού Συλλόγου Εκπαιδευτικών για την Ανάπτυξη του Αγωνίσματος του Προσανατολισμού’’, με σκοπό την γνωριμία των μαθητών με το αγώνισμα του Προσανατολισμού (Orienteering).

Με την στήριξη της διοίκησης και των εργαζομένων του ΤΠΠΛ, που μας βοήθησαν να αντιμετωπίσουμε την όποια δυσκολία μας προέκυψε, μπορέσαμε να φιλοξενήσουμε 318 μαθητές από 5 γυμνάσια και λύκεια της Ανατολικής Αττικής, που βίωσαν μία ευχάριστη και εποικοδομιτική εμπειρία.

Αξιέπαινη ήταν και η προσφορά των 37 μαθητών από το ΓΕΛ και το 2ο Γυμνάσιο Λαυρίου στην γραμματεία και την ασφάλεια, χώρων και διαγωνιζομένων, όπου για την υπευθυνότητα, την σοβαρότητα και τον επαγγελματισμό που υπέδειξαν έλαβαν συγχαρητήρια από τους συνοδούς εκπαιδευτικούς των σχολείων αλλά και από τον γενικό γραμματέα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού, που παραβρέθηκε στο γεγονός.

Και προχωράμε, και προχωράμε για τον τελικό του 8ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προσανατολισμού Εφήβων – Νεανίδων, που θα γίνει στην Παλλήνη την Κυριακή 14 Απριλίου. Εκεί το Λαύριο θα πρωταγωνιστήσει και αγωνιστικά (όπως και πέρσι), αλλά και οργανωτικά αφού την όλη διοργάνωση την έχουν αναλάβει τα στελέχη του ΠΕΑΣΕΑΑΠ από το Λαύριο, καθώς και οι μαθητές μας.

Με εκτίμηση
Ο πρόεδρος του ΠΕΑΣΕΑΑΠ
Δημήτρης Καραδημητρίου