Πραγματοποιήθηκε ο Αποκριάτικος χορός στο 1ο Γυμνάσιο Λαυρίου!

Παραδοσιακό γαϊτανάκι, άφθονο φαγητό, κέφι, χορός, μεταμφιέσεις και μουσική για όλες τις προτιμήσεις ήταν κάποια από τα συστατικά της αποκριάτικης γιορτής του 1ου Γυμνασίου Λαυρίου την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019.

Το δεκαπενταμελές συμβούλιο των μαθητών του σχολείου σε συνεργασία με τον πρόεδρο και το Δ. Σ. του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων και τον σύλλογο διδασκόντων οργάνωσαν μια υπέροχη γιορτή που έδωσε την ευκαιρία στους μαθητές να ξεφαντώσουν στην αυλή του σχολείου. Τη μουσική κάλυψη της εκδήλωσης πρόσφερε ο κ. Μπαμπούσης, πατέρας μαθητή του σχολείου.

Η αποκριάτικη γιορτή ξεκίνησε με το παραδοσιακό γαϊτανάκι που χόρεψαν μαθητές και μαθήτριες, με  την καθοδήγηση του καθηγητή Φυσικής Αγωγής κ. Χασιώτη Κων/νου.

Στη συνέχεια οι μουσικές επιλογές του DJ ξεσήκωσαν τους μαθητές, τους καθηγητές, το προσωπικό του σχολείου και τους γονείς να χορέψουν.

Ο καιρός ήταν σύμμαχος. Ο μαρτιάτικος ήλιος γιόρτασε μαζί το 1ο Γυμνάσιο Λαυρίου!

Η γιορτή έκλεισε με ευχαριστίες σ’ αυτούς που με οποιοδήποτε τρόπο συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης και κυρίως στον πρόεδρο του συλλόγου γονέων κ. Μακαρώνη Λεωνίδα καθώς και σε όλα τα μέλη του Δ. Σ., στο δεκαπενταμελές συμβούλιο των μαθητών, στον κ. Μπαμπούση για τα ηχητικά και τη μουσική, στον Πανθεσσαλικό Σύλλογο για το γαϊτανάκι, στους μαθητές και τους γονείς που πρόσφεραν φαγητά, γλυκά και χυμούς, στο προσωπικό του σχολείου και του κυλικείου.

Με πρωτοβουλία του συλλόγου γονέων τα φαγητά που περίσσεψαν προσφέρθηκαν στην ενορία για τη στήριξη του φιλανθρωπικού έργου.

Καλή Σαρακοστή!

Και του χρόνου!

Αρέσει σε %d bloggers: