“Ενότητα – Δημιουργία”: Συνεχίζει απτόητος το θάψιμο των σκουπιδιών ο Δήμαρχος

Όπως μπορείτε να δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες ο Δήμαρχος με τους συνεργάτες του χρησιμοποιώντας την Δημοτικό μηχανισμό (φορτηγά του Δήμου), συνεχίζει απτόητος το έργο του τόσο της Διαχείρισης των Στερεών Αποβλήτων (ΘΑΨΙΜΟ) όσο και της προστασίας του Περιβάλλοντος?????

Την Παρασκευή 15.03.2019 στις 09.00 περίπου δίπλα στο ΤΕΕ ΛΑΥΡΙΟΥ, 200 μόλις μέτρα από το κέντρο της πόλης του Λαυρίου αυτοκίνητα του Δήμου όπως βλέπετε ξεφόρτωσαν σκουπίδια κάθε λογής, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε στις φωτογραφίες.

Είναι ΕΓΚΛΗΜΑ εκ μέρους του Δημάρχου αυτό που κάνει αλλά δεν τον απασχολεί καθόλου……

Είναι ΝΤΡΟΠΗ (που να την βρούνε ??) για τον Δήμαρχο και για όλους όσους τον αφήνουν με την σιωπή τους να συνεχίζει να το κάνει…..

Είναι ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ εκ μέρους του Δημάρχου και των συνεργατών του να μιλάνε για Προστασία του Περιβάλλοντος όταν τα τελευταία περίπου πέντε (5) Χρόνια έχουν μετατρέψει την Λαυρεωτική σε μια απέραντη χωματερή θάβοντας και καίγοντας (όπως οι ίδιοι έχουν ομολογήσει) διάφορα απορρίμματα (στερεά απόβλητα)…

Είναι ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ να μην εφαρμόσεις το ΤΟΠΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ που από το 2015 έχει ΟΜΟΦΩΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ...

Κύριε Δήμαρχε
Για την εγκληματική σας συμπεριφορά και στο θέμα της προστασίας του Περιβάλλοντος με το θάψιμο και την καύση των Στερεών Αποβλήτων θα απολογηθείτε στις αρμόδιες αρχές αργά ή γρήγορα (το γνωρίζετε άλλωστε καλά ότι θα συμβεί αυτό….. )

Οι Δημότες της Λαυρεωτικής όμως θα προλάβουν τις χρονοβόρες διαδικασίες της Δικαιοσύνης και θα σας “τιμωρήσουν” σε περίπου δύο (2) μήνες στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές, όχι μόνο για την Διαχείριση των Στερεών Αποβλήτων, παρά τις προεκλογικές σας ψεύτικες εξαγγελίες (ξέρετε εσείς…… Ούτε ένα κιλό σκουπίδια στην Λαυρεωτική) αλλά και για την συνολική συμπεριφορά σας αυτά τα πέντε (5) χρόνια εμπαιγμού, ψεμμάτων, αδιαφάνειας κλπ……!!!

Αρέσει σε %d bloggers: