Καταγγελία: Περίεργη δολιοφθορά στο αυτοκίνητο υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου στον Δήμο Λαυρεωτικής

Ο Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Παναγιώτης Παπανικολάου κατήγγειλε σήμερα το πρωί στο προφίλ του στο facebook:

Σήμερα το πρωί βρήκα στο σπίτι μου το αυτοκίνητο μου 

βαμμένο με μπογιά (μίνιο) χρώματος πορτοκαλί.

Από τότε που αποφάσισα να συμμετέχω ως δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη Ενότητα Δημιουργία της Αρετούσας Μακρή έχω παρατηρήσει διάφορες μικρόκαταστροφές στο σπίτι μου.
Πιθανόν να πει κάποιος ότι δεν έχει σχέση με την υποψηφιότητα μου και ότι είναι τυχαίο.
Χρονικά όμως συνδέεται!

Πρέπει επίσης να σας πω πως έχω εξαιρετικές σχέσεις με τον κόσμο,όποτε ο μόνος λόγος που θα ήθελε κάποιος να με βλάψει θεωρώ πως είναι ο εκφοβισμός.

Είτε είναι ευθεία επίθεση είτε προβοκάτσια,δεν παύει να είναι μια άνανδρη και απαράδεκτη συμπεριφορά που μας πάει πολλά χρόνια πίσω.

Αν θέλουμε να μιλάμε για πολιτικό πολιτισμό, αυτό που συνέβει, είναι ακριβώς το αντίθετο.
Προφανώς κάποιους,τους ενοχλεί η παρουσία μου και η συμμετοχή μου στα κοινά και θέλουν να με εκφοβίσουν αλλά παράλληλα με κολακεύουν, καθώς δεν περίμενα ότι συνιστώ τόσο μεγάλη απειλή!
Ας σοβαρευτούμε. Αν ισχύει κάτι τέτοιο,οι άνθρωποι με τέτοιες συμπεριφορές θα πρέπει να αναγνωριστούν και να απομακρυνθούν από τις παρατάξεις.

Τιμώ όλους τους αρχηγούς των παρατάξεων και κατηγορηματικά αποκλείω τέτοιες ενέργειες να γίνονται κάτω από τις εντολές τους.
Τέτοιες ενέργειες συνήθως είναι μεμονωμένες. Και αυτό θα αποδειχθεί από τις κάμερες τόσο στο δικό μου σπίτι όσο και των γειτόνων μου. Παρόλα αυτά δεν θα κινηθώ νομικά.

Σκοπός μου είναι να συνεχίσω τον αγώνα για την βελτίωση της καθημερινότητας μας της νοοτροπίας μας και τελικά της ταυτότητας των πόλεων μας.

Ευχαριστώ πολύ!

Αρέσει σε %d bloggers: