Ντοκιμαντέρ για το εργοστάσιο του Καρέλλα από τους μαθητές του Εσπερινού Γυμνασίου- Λυκείου Λαυριου
Μέρος της δράσης μας για το εργοστάσιο του Καρέλλα παρουσιάστηκε από μαθητές και καθηγητές στην εσπερίδα Τοπικής Ιστορίας που συνδιοργάνωσαν το 5ο ΠΕΚΕΣ, το ΚΠΕ Λαυρίου και ο Δήμος Λαυρεωτικής.
Συγκεκριμένα, οι μαθητές Αλφόνσο Μόνα και Νικόλας Σταθάκης με τους καθηγητές- φιλολόγους του σχολείου, Μακρή Κ., Ξενάκη, Κ. και Παπαμανώλη Ε. παρουσίασαν το ντοκιμαντέρ και τα βήματα υλοποίησής του, καθώς και μέρος του αναστοχασμού των μαθητών. Το ντοκιμαντέρ περιλαμβάνει συνεντεύξεις πρώην εργαζομένων, φωτογραφικό υλικό , βίντεο από την τωρινή κατάσταση των εγκαταστάσεων.
‘Ολη η δράση βρίσκεται στη ιστοσελίδα του σχολείου, καθώς και στο https://riapapamanoli.wixsite.
Την εσπερίδα παρακολούθησε το σύνολο των καθηγητών και των μαθητών/τριών του σχολείου μας, καθώς και πολλά μέλη της τοπικής κοινωνίας.Ευχαριστούμε όλους για τα θετικά τους σχόλια.
Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμβολή σας