«Ενότητα – Δημιουργία»: Ανακοίνωση για το διαγωνισμό προμήθειας ειδών ατομικής προστασίας του προσωπικού του Δήμου Λαυρεωτικής

Οι εργαζόμενοι σε κάθε τομέα του Δήμου μας προσφέρουν σημαντική εργασία προκειμένου να ικανοποιούνται οι καθημερινές ανάγκες των πολιτών.

Τους αξίζει από κάθε άποψη λοιπόν εκ μέρους του Δήμου κάθε δικαιούμενη παροχή για την άσκηση της εργασίας τους. Πιο συγκεκριμένα, θα πρέπει να είναι εφοδιασμένοι με τα αυτονόητα σε ότι αφορά την ένδυση και την υπόδηση τους, σύμφωνα με την εργατική νομοθεσία. Φυσικά αυτά τα αυτονόητα δεν ισχύουν στον Δήμο Λαυρεωτικής αφού ο Δήμαρχος ,κύριος Δημήτριος Λουκάς, τους έχει στερήσει μέχρι τώρα τα ατομικά είδη προστασίας (Μ.Α.Π) και όσον αφορά εργασιακές υπερωρίες και λοιπές παροχές που δικαιούνται έχουν αναγκαστεί να τα διεκδικήσουν Δικαστικά.

Αδιαμφισβήτητα, όλοι έχουμε δει την εμφάνιση των υπαλλήλων καθαριότητος του Δήμου μας και έχουμε διαπιστώσει κατά πόσο ήταν εφοδιασμένοι τα τελευταία τέσσερα χρόνια με τα απαιτούμενα υποχρεωτικά είδη Μ.Α.Π για την εργασία τους.
Ο Δήμαρχος, κύριος Λουκάς, διενεργεί παραμονές των εκλογών μικρό Συνοπτικό Διαγωνισμό για την ανανέωση των ειδών ατομικής προστασίας για το προσωπικό του Δήμου Λαυρεωτικής, συνολικής αξίας 53.813,52€, ποσό που θα καλυφθεί από ίδιους πόρους.

Το συμπέρασμα βέβαια που προκύπτει είναι ότι για άλλη μια φορά προσπαθεί να κοροϊδέψει τους πολίτες, προσπαθώντας να αλλάξει την εικόνα των υπαλλήλων την τελευταία στιγμή, αποδεικνύοντας ότι δεν σέβεται και τους ίδιους τους εργαζόμενους.

Ο κύριος Λουκάς πάντως σίγουρα μέχρι τώρα έχει καταφέρει να μετατρέψει τα αυτονόητα για τους εργαζόμενους σε ζητούμενα με Δικαστικό αγώνα !

Αρέσει σε %d bloggers: