Παπαϊωάννου: «Να ανασυγκροτηθούμε»

Ως ένα ματς που γίνεται μία φορά στα χίλια χρόνια χαρακτήρισε αυτό με την Άνοιξη ο Γιώργος Παπαϊωάννου. Ο τεχνικός του Παλλαυρεωτικού σχολίασε στο Epsanastisentra ότι η ομάδα του πρέπει να ανασυγκροτηθεί για το επόμενο ματς προκειμένου να πάρει τη νίκη και να κάνει ένα βήμα για την εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία.

«Το παιχνίδι με την Άνοιξη ήταν ένα ματς που λες ότι τέτοια γίνονται μια φορά στα χίλια χρονιά. Μέχρι το 15ο λεπτό δεν μπήκαμε καλά στο γήπεδο και θα μπορούσε να είχε προηγηθεί η Άνοιξη. Από εκείνο το σημείο κι έπειτα είχαμε καθολική υπέροχη και θα μπορούσαμε να έχουμε βάλει 2 ή 3 γκολ και να είχαμε καθαρίσει το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο», τόνισε στο Epsanastisentra ο Παπαϊωάννου και συνέχισε:

«Το δεύτερο ημίχρονο, όμως, έκρυβε πολλές εκπλήξεις αρνητικές για εμάς. Χάσαμε στο 47 και στο 48 δύο πέναλτι και στο 60’ παίζαμε με 9 παίχτες… Επομένως πλέον ήταν δύσκολο το έργο εμάς κάτι που φάνηκε και από το τελικό αποτέλεσμα, αφού είναι δύσκολο να μπορέσεις να αντιδράσεις όταν παίζεις με 9 παίχτες για 45 λεπτά. Πρέπει να συνεχίσουμε και να ανασυγκροτηθούμε για το επόμενο παιχνίδι μας, για να μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη που θα μας επιτρέπει να κάνουμε ένα βήμα για την εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία».

https://epsanastisentra.blogspot.com

Αρέσει σε %d bloggers: