Κεραυνός Κερατέας – Άρης Βούλας: 0-1 [ΒΙΝΤΕΟ]

Πιο ουσιαστικός εμφανίστηκε ο Άρης που κέρδισε στην Κερατέα τον ελλιπή Κεραυνό και καθάρισε κατά 95% την παραμονή του. Μετά από ένα μέτριο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο δεύτερο μέρος και ευτύχησαν στο 50΄ να προηγηθούν με τον προωθημένο στόπερ του Γεωργάκα (άστοχη έξοδος του Χαλβατζή). Ο Κεραυνός μετά το γκολ πήρε την κατοχή και οι κίτρινοι αρκέστηκαν στην κόντρα.

Οι γηπεδούχοι είχαν ένα καταιγιστικό δεκαπεντάλεπτο μεταξύ 75΄ και 90΄, όπου δημιούργησαν δύο κλασικές ευκαιρίες με τους Γκαβασιάδη και Μπούμπα, που όμως δεν καρποφόρησαν και είχαν και ένα δοκάρι στο 79΄ με τον Βαγγέλι. Σε αυτό το αγωνιστικό ξέσπασμα του Κεραυνού ο προπονητής Τασιόπουλος του Άρη προσπάθησε να σπάσει τον ρυθμό, κάνοντας και τις τέσσερις αλλαγές που δικαιούνταν.

Διαιτητής του αγώνα Αρφάνης, με βοηθούς τους Τσέλιο και Μακρή.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ (Πετούρης) Χαλβατζής, Καλαβρός (73΄ Κατσίκης), Λιούμης, Μεγαγιάννης, Βαγγέλι, Μπούμπας, Μάτι, Μπρόντζι (62΄ Σταμάτης), Γκαβασιάδης, Κοντογιάννης, Στεργίου

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ (Τασιόπουλος) Λώλος, Γκούρας, Γιαννόπουλος, Βατίστας, Γεωργάκας, Λιόσης, Χρήστου (75΄ Κολτσίδας), Λόπες, Μελετίδης (90΄ Ντοβίνος), Γεωργακόπουλος (70΄ Χατζής), Λάζαρης (88΄ Κριλής)

Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com
http://athlorama.blogspot.com

Αρέσει σε %d bloggers: