Εργατικό Κέντρο Λαυρίου: “Συνδικάτα Εργατών όχι εργοδοτών” Συγκέντρωση στη ΓΣΕΕ!

ergatiko-kentro-lavriou-anatolikhs-attikhs

Συνάδελφοι, εδώ και πάρα πολλά χρόνια οι εργατοπατέρες της ΓΣΕΕ έχουν κάτσει στο σβέρκο της εργατικής τάξης. Πότε με τον κοινωνικό εταιρισμό και τους κοινωνικούς διαλόγους και πότε με τον εκφυλισμό του κινήματος,  κατεύθυναν  την πάλη των εργαζομένων να πηγαίνει κόντρα στα συμφέροντά τους και να εναρμονίζεται με αυτά της εργοδοσίας.

   Έχοντας φτιάξει μια εργατική αριστοκρατία με τους κατάλληλους μηχανισμούς,  εκμεταλλευόμενοι την αηδία που ένοιωθαν οι εργαζόμενοι με αυτήν την κατάσταση και αφού τους   απομάκρυναν   από τις μαζικές διαδικασίες,  βρήκαν  πεδίο δόξας λαμπρό  για  να υπηρετούν τα συμφέροντα της εργοδοσίας. Τώρα που  οι εργαζόμενοι τους  έχουν γυρίσει την πλάτη βρήκαν άλλες πρακτικές για να παίζουν  τον άθλιο ρόλο τους και να συνεχίσουν να κάθονται στον σβέρκο της Εργατικής Τάξης.

   Έφεραν μέσα στα συνδικάτα τους ίδιους τους εργοδότες (βλέπε Καραγεωργόπουλος, κα)  αλλά δεν έμειναν μόνο εκεί,   έφτιαξαν έναν πολυπλόκαμο μηχανισμό με νόθους αντιπροσώπους από σωματεία φαντάσματα καθώς και με σωματεία που ψηφίζουν, πλάι με τους εργαζόμενους,  διευθυντικά στελέχη επιχειρήσεων και μεγάλων Σούπερ Μάρκετ, ένα από αυτά ήταν και η γνωστή πλέον διευθύντρια που μας ¨ παρότρυνε¨  να χαμογελάμε γιατί αμειβόμαστε με ψίχουλα.
Με αυτούς θέλουν να κάνουν το 37ο συνέδριο της ΓΣΕΕ για να συνεχίσουν να έχουν την πλειοψηφία και να κρατάνε το εργατικό κίνημα στον εκφυλισμό και την απαξίωση. 

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΩΣ ΕΔΩ!!!

ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ!!!

Πετάμε έξω από τα συνδικάτα τους εργατοπατέρες, τους νόθους αντιπροσώπους και τους εργοδότες, παλεύουμε για Εργατικό Κίνημα που να υπηρετεί της ανάγκες των εργαζομένων και όχι των εργοδοτών.

 Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, να πάρουν μέρος στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιήσουν Συνδικάτα, Ομοσπονδίες και Εργατικά Κέντρα  στις 28 Μάρτη, στο Πεδίον του Άρεως, στις 6:30 το απόγευμα, για να βροντοφωνάξουμε: «ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΕΡΓΑΤΩΝ, ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ»  καταγγέλλουμε τη συνδικαλιστική μαφία της πλειοψηφίας της ΓΣΕΕ που δίνει ρεσιτάλ στις μαφιόζικες μεθοδεύσεις και ενέργειες με σκοπό να επιβάλλει με το «έτσι θέλω» τους εργοδότες, τους νόθους και τους μπράβους μέσα στα συνδικάτα και τη λειτουργία τους.

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 28 ΜΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 6.30Μ.Μ. ΣΤΟ ΠΕΔΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΓΣΕΕ, ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΦΩΝΗ.

Η συνδικαλιστική μαφία της πλειοψηφίας της ΓΣΕΕ δεν νομιμοποιείται να παίρνει αποφάσεις για τη δική μας ζωή.

Το λόγο έχουν οι εργαζόμενοι.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΠΟΥΛΜΑΝ ΑΠΟ ΛΑΥΡΙΟ 4:30μμ (Εμπρός ΟΤΕ)

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΠΟΥΛΜΑΝ ΑΠΟ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ 5μμ (Από Πλατεία Ν.Μάκρης}

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Αρέσει σε %d bloggers: