“Δημοτική Πρωτοπορία”: Η παρούσα Δημοτική Αρχή πρέπει να περάσει οριστικά και αμετάκλητα στο χρονοντούλαπο της ιστορίας

Το χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο (26-3-2019), απέδειξε για μια ακόμα φορά στους πολίτες του Δήμου μας μερικούς μόνο λόγους, για τους οποίους η παρούσα Δημοτική Αρχή πρέπει να περάσει οριστικά και αμετάκλητα στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Έχοντας σαν θέμα προς συζήτηση την 1η αναμόρφωση του Προϋπολογισμού του Δήμου μας, ένα απ τα κρισιμότερα ίσως θέματα προς συζήτηση στο κορυφαίο όργανο του Δήμου μας, η παρούσα-απερχόμενη Δημοτική Αρχή εμφανίστηκε για ακόμα μια φορά με την γνώριμη πια, στους πολίτες της Λαυρεωτικής νοοτροπία διοίκησης, η οποία την διακατέχει. Μια νοοτροπία, η οποία σαν βασικό της πρόταγμα έχει τις αδιαφανείς διαδικασίες και τον αποπροσανατολισμό αναφορικά με τα οικονομικά θέματα του Δήμου μας.

Όπως άλλωστε καίρια επεσήμανε ο επικεφαλής της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΣ Σταύρος Κρητικός, ο οποίος διεξοδικά ανέλυσε την προταθείσα εισήγηση από την Δημοτική Αρχή, η συγκεκριμένη εισήγηση, εκτός από λανθασμένους κωδικούς, ήταν γεμάτη από χρηματικά ποσά προς διάθεση, τα οποία ήταν επιμελώς οριοθετημένα στο όριο των απευθείας αναθέσεων.

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ πιστεύει πως τέτοιες νοοτροπίες δεν έχουν θέση πλέον στο παρόν και στο μέλλον της Λαυρεωτικής.

Τέλος θα θέλαμε με λύπη να επισημάνουμε την απουσία Δημοτικών Συμβούλων από το συγκεκριμένο, καίριας σημασίας όπως προείπαμε, Δημοτικό Συμβούλιο.

Αρέσει σε %d bloggers: