“Νέα Εποχή”: Διχόνοια – Ο μοναδικός σύμμαχος του Δημήτρη Λουκά

Η «Νέα Εποχή», παρά τις προκλήσεις, έχει αποφασίσει να αποφύγει τις αντιπαραθέσεις με οποιαδήποτε Δημοτική Παράταξη της αντιπολίτευσης.

Εχθρός σε αυτές τις εκλογές είναι η κατασπατάληση δημόσιου χρήματος, ο αυταρχικός τρόπος διοίκησης, οι πελατειακές σχέσεις, η αλαζονεία, και η ανυπαρξία έργου.

Επαναλαμβάνουμε, για όσους προσποιούνται ότι δεν το γνωρίζουν, αυτό που επισημαίνουμε σε όλες τις αναρτήσεις και ανακοινώσεις μας, τις παρεμβάσεις μας στο Δημοτικό Συμβούλιο, τη «Δημοτική Ενημέρωση»:

Αντίπαλος της «Νέας Εποχής» είναι μόνο ο Δημήτρης Λουκάς και η παρέα του.

Συμμετέχουμε σε αυτές τις εκλογές, γιατί πιστεύουμε ότι είμαστε η μοναδική παράταξη που μπορεί να ανατρέψει τη σημερινή Δημοτική Αρχή και να γυρίσει οριστικά σελίδα για τη Λαυρεωτική.

Η προχθεσινή συνάντηση των πρώτων υποψηφίων της Παράταξής μας, που ήταν η αιτία της απουσίας μας από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, επιβεβαίωσε ότι είμαστε η μοναδική Παράταξη που μπορεί να το καταφέρει γιατί έχει δημιουργήσει γερούς δεσμούς με την κοινωνία σε όλες τις δημοτικές ενότητες.
Δοκιμαστήκαμε, συνεργαστήκαμε, δουλέψαμε και κερδίσαμε την εμπιστοσύνη μεγάλου τμήματος των δημοτών σε όλες τις περιοχές.

Συνιστούμε στις συνυποψήφιες Δημοτικές Παρατάξεις της αντιπολίτευσης ψυχραιμία και σύνεση.

Η διχόνοια και οι προσωπικές φιλοδοξίες είναι ο μοναδικός σύμμαχος του Δημήτρη Λουκά σήμερα.

Ή θα συνεργαστούμε όλοι μαζί ή θα καταδικάσουμε τη Λαυρεωτική σε τέσσερα ακόμα χρόνια καταστροφής.

Ας επιλέξει ο καθένας πλευρά.

Αρέσει σε %d bloggers: