Παρασκευή, 19 Ιουλίου, 2024
Lavriaki.gr
"Ενότητα - Δημιουργία"ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

“Ενότητα-Δημιουργία”: Ανακοίνωση για τη συμπόρευση με την κίνηση “Λαυρεωτική Μαζί”

Σαν παράταξη μέσω της ΙΔΡΥΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ απευθύναμε ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΟΤΗΤΑΣ σε όλους, ανεξάρτητα της πολιτικής και ιδεολογικής τους ταυτότητας.

Απευθύναμε πρόσκληση συμμετοχής , σε νέα πρόσωπα, στις νέες και στους νέους και σε όσους έχουν τις ίδιες αγωνίες και ανησυχίες με εμάς για το μέλλον του τόπου μας.

Καλέσαμε όλους τους ενεργούς και αποφασισμένους πολίτες, ενωμένοι να βαδίσουμε στην αναμόρφωση του τόπου μας, στην ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ενός καλύτερου μέλλοντος για αυτόν.

Πιστεύαμε και εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι με ειλικρινή διάλογο, με Αρχές, Θέσεις, με Δεσμεύσεις ουσίας μπορούμε να θέσουμε τις βάσεις και όλοι ΜΑΖΙ να το πετύχουμε.

Μας γέμισε λοιπόν αισιοδοξία και πίστη ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε όταν δίπλα στα νέα παιδιά που ως σήμερα αποφάσισαν να συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια ήρθε να προστεθεί η απόφαση της κίνησης “ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ ΜΑΖΙ”.
Η συμπόρευση τους και συνεργασία μαζί μας ήρθε μετά από γόνιμο και ειλικρινή διάλογο. Εμείς έχουμε αποδείξει διαχρονικά ότι γνωρίζουμε τα προβληματά τους και αγωνιζόμαστε για την επιλυσή τους. Τώρα θα το κάνουμε ΜΑΖΙ.

Η απόφαση τους αυτή αφενός μας δίνει δύναμη αφετέρου μας γεμίζει ευθύνη να δικαιώσουμε την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν.
Συνεχίζουμε να σχεδιάζουμε ΜΑΖΙ όλο και περισσότεροι την ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ του Δήμου μας κάτι που είναι απαραίτητο και προς όφελος ΟΛΩΝ και ελπίζουμε για ένα καλύτερο αύριο.