Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
Lavriaki.gr
Εργατοϋπαλληλικό ΚέντροΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Εργατικό Κέντρο Λαυρίου: “Οι Εργοδότες μας μετράνε και ανησυχούν. Έρχονται τα καλύτερα”

Αφού πρώτα κλειδαμπάρωσαν τα γραφεία της και εξαφανίστηκαν από προσώπου γης για να γλιτώσουν τον χλευασμό των εργαζομένων που συγκεντρώθηκαν έξω από την ΓΣΕΕ διαμαρτυρόμενοι για την νοθεία και τον εκφυλισμό του συνδικαλιστικού κινήματος, οι εργατοπατέρες και οι εργοδότες της πλειοψηφίας της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδας, «κατάφεραν» και βρήκαν τρόπο να βγάλουν Δελτίο Τύπου και να προσβάλουν του χιλιάδες εργαζόμενους που πήραν μέρος στην σημερινή συγκέντρωση που καλούσαν Συνδικάτα, Ομοσπονδίες και Εργατικά κέντρα ενάντια στις πρακτικές μιας συνδικαλιστικής μαφίας που αμαυρώνει την Εργατική Τάξη, τις θυσίες της και τους αγώνες της. Κάνοντας  λόγο για κομματικό στρατό και προεκλογική συγκέντρωση του ΠΑΜΕ (ΚΚΕ).

  Είναι βαθιά γελασμένοι αν νομίζουν ότι κουνώντας το δάχτυλο στους χιλιάδες πρωτοπόρους εργάτες που πήραν μέρος στην αποψινή συγκέντρωση, θα βρουν τρόπο  να συνεχίσουν τις βρωμιές τους και την απαξίωση του Εργατικού κινήματος της χώρας μας. Όλο και περισσότεροι εργαζόμενοι στέκονται δίπλα στο Ταξικό Κίνημα, στα Ταξικά  Συνδικάτα και τα παροτρύνουν να τελειώσουν μια για πάντα αυτό το απόστημα που κάθεται στο σβέρκο της Εργατικής Τάξης.

  Για ένα να είναι σίγουροι, οι εργαζόμενοι και τα Συνδικάτα τους δεν θα τους αφήσουμε σε χλωρό κλαρί, μαζί με ακόμα περισσότερους εργατοϋπάλληλους, το επόμενο διάστημα θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να φτιάξουμε ένα Εργατικό Κίνημα που θα ανταποκρίνεται στην επίθεση που έχει εξαπολύσει το κεφάλαιο και θα παλεύει για τις σύγχρονες ανάγκες μας.

Λαύριο 28-3-2019
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ