Κυριακή, 21 Ιουλίου, 2024
Lavriaki.gr
ΛαύριοΣχολείαΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ευχαριστίες από το σύλλογο καθηγητών του Εσπερινού Γυμνασίου- Λυκείου Λαυρίου για τη συμμετοχή δημόσιων και ιδιωτικών φορέων στη θεματική εβδομάδα

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συνέβαλαν  στην ευαισθητοποίηση και ενημέρωση των μαθητών/τριών μας κατά τη  θεματική εβδομάδα που ήταν αφιερωμένη στην κυκλοφοριακή αγωγή.

Συγκεκριμένα,  ευχαριστούμε  τους εκπαιδευτές/τριες οδηγών, Βασιάκο Γεώργιο, Παλαμίδη Ιωάννη και Ρενιέρη – Μπαχτή Ζωή, οι οποίοι με ιδιαίτερη προθυμία   ενημέρωσαν τους μαθητές/τριες του σχολείου μας για τους  τρόπους πρόληψης, για τους αφανείς κινδύνους, αλλά και για τις αιτίες για τις οποίες  συμβαίνει ένα δυστύχημα, εστιάζοντας στην κακή οδηγική συμπεριφορά, στο αλκοόλ και στη μη χρήση ζώνης.

Ιδιαίτερη εντύπωση μας έκανε το υλικό με το οποίο προσομοίωσαν τις συνθήκες οδήγησης κάτω από την επήρεια  μέθης. Επιπλέον, ευχαριστούμε  τους εκπροσώπους από την  Πυροσβεστική Λαυρίου,  που εξήγησαν τον ρόλο της Πυροσβεστικής  σε περίπτωση τροχαίου, αναφέρθηκαν στις αιτίες και στις συνέπειες των ατυχημάτων, έδωσαν στατιστικά στοιχεία και απάντησαν στις ερωτήσεις των μαθητών.

Τέλος, ευχαριστούμε τον κύριο Ιατρού, μέλος του συλλόγου “SOS τροχαία εγκλήματα”, που αναφέρθηκε στον ρόλο του συλλόγου προς την κατεύθυνση της πρόληψης και  στις συνέπειες που έχει ένα δυστύχημα στις ζωές των συγγενών. Χωρίς τη συμβολή όλων των παραπάνω η θεματική εβδομάδα δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί με επιτυχία.