Υποψήφιος Ευρωβουλευτής ο συντοπίτης μας Μιχάλης Κριαλής

Ονομάζομαι Κριαλής Μιχαήλ του Γεωργίου. Είμαι 37 ετών. Γεννήθηκα στην Αθήνα με καταγωγή από τη Μακεδονία και τη Μάνη. Τα μαθητικά μου χρόνια μέχρι και το Λύκειο τα πέρασα στη Λαυρεωτική 

όπου συνεχίζω και διαμένω.

Από την οικογένειά μου και το περιβάλλον μου, έμαθα να είμαι ενεργός και δίκαιος πολίτης. Από μικρός παρακολουθούσα πολιτικές συζητήσεις και ενημερωνόμουν συνεχώς. Οι συνθήκες εκπαίδευσης στη χώρα μας με ανάγκασαν να μεταναστεύσω για τις σπουδές μου στην Αγγλία και συγκεκριμένα στο Πανεπιστήμιο του Portsmouth, στο τμήμα Πολιτικών μηχανικών όπου και αποφοίτησα με τον τίτλο Beng Civil Engineering το 2009.
Το 2010 παρά τις αντιξοότητες στο οικονομικό περιβάλλον αποφάσισα να επιστρέψω στην Ελλάδα για να βοηθήσω στην δημιουργία ενός κινήματος αλλαγής και πραγματικής μεταρρύθμισης. Παράλληλα εργαζόμουν στον διεθνή αερολιμένα Αθηνών «Ελ.Βενιζέλος». Την ίδια χρονιά γεννήθηκε και η μονάκριβή μου κόρη.

Το 2016 με άλλους ενεργούς πολίτες της Λαυρεωτικής δημιουργήσαμε την Ελλήνων Συνέλευσις Λαυρεωτικής ώστε να ενώσουμε όλους τους πολίτες της περιοχής μας.
Σε αυτόν το τοπικό οργανισμό έχω διατελέσει Διευθύνων Σύμβουλος και Γενικός Γραμματέας.

Αποφάσισα να ασχοληθώ πιο ενεργά με την πολιτική διότι γνωρίζω πως η πολιτική είναι κάτι που παράγεται από πολίτες και πως μπορεί να γίνει και διαφορετικά απ’ ό,τι την έχουμε συνηθίσει ή μάθει μέχρι σήμερα. Πρέπει να αρχίσουμε να μιλάμε τη γλώσσα της αλήθειας και να τολμήσουμε να υλοποιήσουμε αυτές τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη η χώρα.

Θέλω να είμαι η φωνή όλων των ελεύθερων ενεργών πολιτών της Ελλάς στο Ευρωκοινοβούλιο και όλων των Ελλήνων που πολεμάνε για ένα δικαιότερο αύριο. Εντάχθηκα στην Ελλήνων Συνέλευσις γιατί είναι ο μοναδικός Πολιτικός Φορέας που εκπροσωπεί το Έθνος των Ελλήνων. Με τη στήριξη των πολιτών, θα πολεμήσω για να κερδίσει η Ελλάς τη θέση που της αξίζει στην Ευρώπη αλλά και απανταχού της Γαίας, τιμώντας τους προγόνους μου.


Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ


Τώρα είναι η ώρα της Ευρώπης

Η ώρα που ο Έλληνας πολίτης αντιλαμβάνεται πως η Ευρώπη ήταν, είναι και θα είναι δικό του δημιούργημα. Όχι κάτι ξένο, αλλότριο από αυτόν και την Ελλάδα όπως έχουν διαδώσει ψευδώς όλοι οι θεσμοί μέχρι σήμερα. Ο Έλληνας πολίτης αναγνωρίζει την ιστορία που τον έχει συνυφασμένο με την κόρη του Διός, αδερφή της Ασίας, την Ευρώπη.  Εν θυμάται πως τον πατέρα του Αλεξάνδρου τον Φίλιππο προσφωνούσαν «Βασιλέα πάσης Ελλάδος και Ευρώπης». Δεν αδιαφορεί πλέον για το αύριο αυτής. Δηλώνει παρών. Αναλαμβάνει την πραγματική ευθύνη της ψήφου του, για το κληροδότημα των επόμενων γενεών.

Αρέσει σε %d bloggers: