Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, 2023
Lavriaki.gr
ΓΣ ΛαυρίουΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Σερέλης: «Δεν έχουμε μείνει καν στην κατηγορία»

Ο προπονητής του Λαυρίου ανέφερε στην Συνέντευξη Τύπου: «Θα ξεκινήσω με το αυτονόητο… Εδώ και τρεις ημέρες, όλη η ομάδα πραγματικά σκέφτεται τον τραυματισμό που υπέστη ο Μιχάλης (Λούντζης) στην προπόνηση, 

ο οποίος ήταν πολύ σοβαρός, όπως γνωρίζετε. Θέλαμε να παίξουμε σήμερα και για εκείνον. Παίξαμε, κάναμε μία μεγάλη προσπάθεια, θέλαμε να κερδίσουμε και να του αφιερώσουμε τη νίκη, αλλά δεν τα καταφέραμε. Τον τελευταίο καιρό πραγματικά είμαστε αρκετά καλοί, είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί απέναντι και σε μεγάλες ομάδες, διεκδικούμε το παιχνίδι στα ίσα, αλλά μας λείπει κάτι στο τέλος για να κερδίσουμε, λίγο η κούραση, λίγο οι κακές επιλογές, δεν μας αφήνουν να διεκδικήσουμε και να κάνουμε μεγάλη  νίκη.

Είναι, ίσως, λογικό, διότι ξεκινήσαμε αργά σαν ομάδα να είμαστε τόσο αγωνιστικοί, οπότε μας έχει πάρει και χρόνο να μάθουμε να κερδίζουμε σε τόσο μεγάλα παιχνίδια. Θέλω, όμως, να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά. Περόλα τα λάθη που έκαναν, είχαν πολύ μεγάλη διάθεση και αποφασιστικότητα και καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ. Μας μένει μία πίκρα, φυσικά, στο τέλος, γιατί χάσαμε οριακά σε μία – δύο κατοχές. Συνεχίζουμε, όμως,  γιατί δεν έχει τελειώσει τίποτα. Δεν έχουμε καν μείνει στην κατηγορία, χρειαζόμαστε το λιγότερο μία νίκη. Θα προσπαθήσουμε για παραπάνω από μία, να νιώσουμε καλύτερα για τον εαυτό μας, για την ομάδα και για τον κόσμο που έρχεται εδώ πέρα το τελευταίο διάστημα και μας βοηθάει πάρα πολύ».

http://www.gazzetta.gr
Αρέσει σε %d bloggers: