Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
Lavriaki.gr
"Ενότητα - Δημιουργία"ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

“Ενότητα – Δημιουργία”: Αίτηση για σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα την πιθανή διακοπή λειτουργίας της Εθνικής Τράπεζας Κερατέας

“Ενότητα – Δημιουργία”: Αίτηση για σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα την πιθανή διακοπή λειτουργίας της Εθνικής Τράπεζας Κερατέας.


2 σκέψεις σχετικά με το ““Ενότητα – Δημιουργία”: Αίτηση για σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα την πιθανή διακοπή λειτουργίας της Εθνικής Τράπεζας Κερατέας

  • Κυρια Μακρη συμφωνω φυσικα οπως ολοι πανω στο θεμα αυτο και καλα κανετε,ειναι οντως πολυ σοβαρο θεμα.
    Ομως εδω και ημερες σας εχω ενημερωσει οπως και ολους σας ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΜΕΣΩ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΟΛΩΝ να συγκαλεσετε εκτακτο δημοτικο συμβουλιο για τα περιστατικα εξαπατησης πολλων συνδημοτων μας απο απατεωνες με την μεθοδο του τηλεφωνηματος για ψευτικα τροχαια ατυχηματα των παιδιων τους η¨των γονεωνκ.λ.π
    Κοιμοσαστε ολοι ???? χαμπαρι δεν εχετε παρει οτι πολυς κοσμος εξαπατηθηκε και εχασαν κοσμηματα και χρηματα????
    Χαμπαρι δεν πηρε ο Γιαννης εδω στο Λαυριο οτι οι καταγγελιες στο αστυνομικο τμημα ειναι πολλες???
    Μεχρι και τους γεροντες γονεις μου προσπαθησαν να εξαπατησουν και εκανα καταγγελια στην αστυνομια.
    Σας ενημερωσα ΝΑΙ η¨ΟΧΙ???
    Και τον Λουκα ενημερωσα και τον Λεβαντη,και τον Κρητικο,και τον Παμφιλη και τον Τσιχλο και την Βελετακου, και πολλους.
    Τι περιμενετε να γινει και καποιος φονος?? η¨αυτο δεν εμπιπτει σαν γεγονος στις αρμοδιοτητες ενος δημαρχου και ολου του δημοτικου συμβουλιου??
    Η τραπεζα ειναι πιο σοβαρο??? και μαλιστα αυτα που λεω εγω προηγηθηκαν της ΤΡΑΠΕΖΑΣ πριν μια εβδομαδα αλλα κανεις σας δεν αντεδρασε.
    Ανακοινωσεις μονο ξερετε να κανετε για συμμαχιες.
    ΦΕΡΤΕ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΚΙΝΗΘΕΙΤΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΣΕ ΛΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΚΕΡΑΤΕΑ.
    Αφηστε τον Λουκα,αυτος ζει στον κοσμο του μπαινοντας στα σπιτια του κοσμου ταζοντας και κοροιδευοντας ξανα.

  • Εκτός από το θέμα της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ, να ενδιαφερθείτε-ενδιαφερθούμε και για ένα ακόμα σημαντικό πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στην ΚΕΡΑΤΕΑ τελευταία και αφορά το ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ-ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Κ. ΠΡΙΦΤΗΣ.
    Είναι ευκαιρία μιας και ο σημερινός διαχειριστής-ιδιώτης αν δεν απατώμαι, μονομερώς πήρε κάποιες αποφάσεις που υποβαθμίζουν την ήδη υποβαθμισμένη εξ’ αρχής παροχή ιατρικών υπηρεσιών, να διεκδικήσουμε το αυτονόητο δηλ. να ενταχθεί το κέντρο αυτό στο ΕΣΥ και να λειτουργεί όλο το 24ώρο, κάτι που είναι το ποιό σημαντικό για τους κατοίκους της ΚΕΡΑΤΕΑΣ και μην ξεχνάμε ότι είμαστε η μοναδική πόλη της ΝΟΤΙΟ-ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ χωρίς ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.