Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024
Lavriaki.gr
Κεραυνός ΚερατέαςΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Κώστας Λουκάς: «Ο Κεραυνός παίζει μόνο για τη νίκη!»

Ξεκάθαρος απέναντι στα σενάρια που ακούγονται για τον Κεραυνό είναι ο Κώστας Λουκάς. Ο αντιπρόεδρος της ομάδας της Κερατέας μίλησε στο Epsanastisentra και τόνισε ότι ο Κεραυνός έχει βαριά φανέλα και μεγάλη ιστορία και είναι υποχρεωμένος να παίζει σε όλα τα ματς για τη νίκη, κλείνοντας τα αυτιά του σε όλα τα… σενάρια επιστημονικής φαντασίας που ακούγονται στο φινάλε του φετινού πρωταθλήματος. Άλλωστε και τα μέλη που απαρτίζουν το διοικητικό του συμβούλιο τα δύο τελευταία χρόνια αποδεικνύουν του λόγου το αληθές, πράττοντας ανάλογα σε αυτό διάστημα.

«Επειδή κυκλοφορούν διάφορες φήμες και όσο πλησιάζει το τέλος του πρωταθλήματος τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας τείνουν να πληθαίνουν, με αφορμή αυτό θέλω να τονίσω ότι ο Κεραυνός κατεβαίνει σε κάθε ματς για να κερδίσει. Ο Κεραυνός δίνει πάντα τους αγώνες του μέσα στο γήπεδο, όπως επιτάσσει η ιστορία του και το βάρος της φανέλας του», τόνισε ο Κώστας Λουκάς στο Epsanastisentra και σημείωσε:

«Κλείνουμε τα αυτιά σε ότι ακούγεται, παίζουμε για εμάς και μόνο για εμάς, έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την παραμονή, που είναι και ο στόχος μας για φέτος. Ακόμη και να τον πετύχουμε τον στόχο μας, όμως, θα συνεχίσουμε να παίζουμε μόνο για τη νίκη ως το φινάλε!».

https://epsanastisentra.blogspot.com