Εκπαιδευτικές επισκέψεις σχολείων στην Ενορία του Αγίου Αποστόλου Ανδρέου Λαυρίου

Σε ευχάριστο και ενδιαφέρον κλίμα πραγματοποιήθηκαν οι εκπαιδευτικές επισκέψεις των μαθητών και εκπαιδευτικών στην Ενορία του Αγίου Αποστόλου Ανδρέου Λαυρίου.

Συγκεκριμένα, μαθητές/τριες του 4ου Νηπιαγωγείου (Νεάπολης) μετά της συνοδείας της προϊσταμένης κ. Παναγιώτας Πλαστήρα, της κ. Κλεοπάτρας Κολιού και της κ. Παναγιώτας Κατσίκη, καθώς επίσης και μαθητές/τριες του 2ου Γυμνασίου Λαυρίου με τη συνοδεία της Θεολόγου κ. Δέσποινας Λαμπρίδη, επισκέφθηκαν τον Ιερό Ναό Αγίου Αποστόλου Ανδρέου Λαυρίου, όπου έτυχαν θερμής υποδοχής από τον Εφημέριο του Ναού Αρχιμ. Κωνσταντίνο Συρίγο.

Τα παιδιά ξεναγήθηκαν στον Ιερό Ναό, συζήτησαν και έθεσαν τις απορίες τους στον π. Κωνσταντίνο, για να πάρουν εν συνεχεία ενα κέρασμα στο Πνευματικό Κέντρο της Ενορίας. Ο π. Κωνσταντίνος έδωσε στα παιδιά μια ευλογία ως ενθύμιο της επίσκεψής τους και τους ευχήθηκε το Ανέσπερο Φως της Αναστάσεως του Κυρίου μας, να φωτίζει τη ζωή τους.

Επίσης, προέτρεψε όλους τους μαθητές να συμμετάσχουν στην ευλογημένη “Αποστολή του Αγίου Φωτός”, η οποία θα τους χαρίσει μια συγκλονιστική εμπειρία, καθώς πραγματοποιείται εδω και 12 χρόνια κάθε Μεγάλο Σάββατο.

Εκ της γραμματείας του Ιερού Ναού

Αρέσει σε %d bloggers: