Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 4ο Παιδικό Αθλητικό Τριήμερο Λαυρίου

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 4ο Παιδικό Αθλητικό Τριήμερο για τους μαθητές της Ε’ και Στ΄ Τάξης των Δημοτικών Σχολείων της Δ.Ε. Λαυρίου την Κυριακή 14 Απριλίου  2019  με το άθλημα του Ποδοσφαίρου .Το Τμήμα Αθλητισμού του  Ν.Π.Δ.Δ. «ΘΟΡΙΚΟΣ» Δήμου Λαυρεωτικής  σε συνεργασία με τα Δημοτικά Σχολεία διοργάνωσε αγώνες για τους ανερχόμενους αθλητές και αθλήτριες  κατά τις 3  (τρεις) προηγούμενες  ημέρες  στο Κλειστό Γυμναστήριο του 2ου Δημοτικού Σχολείου  και στο Δημοτικό  Γήπεδο Γεώργιος Ραφιάς. Συμμετείχαν εννέα (9) ομάδες  αγοριών και έντεκα (11)ομάδες κοριτσιών ηλικίας 11 και 12ετών.

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να εξασκηθούν επί τρεις ώρες με κανόνες και συνθήκες προσαρμοσμένες στην ηλικία τους σε τρία (3) αθλήματα  Καλαθοσφαίριση, Ποδόσφαιρο  και Πετοσφαίριση!
Η συμμετοχή των μικρών αθλητών και αθλητριών από τα Δημοτικά Σχολεία της πόλης ήταν μεγάλη και η διεξαγωγή των αγώνων έγινε μέσα σε γιορτινή ατμόσφαιρα. Όλα τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους τόσο αγωνιστικά όσο και σε θέματα συμπεριφοράς και εισέπραξαν το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκόμενων στις εξέδρες.

Η πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «ΘΟΡΙΚΟΣ» κ. Βελετάκου Ευαγγελία  και ο Προϊστάμενος Αθλητισμού του Ν.Π.Δ.Δ.«ΘΟΡΙΚΟΣ» απένειμαν αναμνηστικά μπλουζάκια και διπλώματα σε όλους τους συμμετέχοντες  στο τέλος της διοργάνωσης γιατί σκοπός της διοργάνωσης ήταν η συμμετοχή και όχι ο ανταγωνισμός!!!

Αρέσει σε %d bloggers: