Ανακοίνωση Εργατικού Κέντρου Λαυρίου για ενδεχόμενη ένταξη του Κ.Υ. Κερατέας στο ΕΣΥ

Συναδέλφισσες-οι, με ανακοινώσεις τους στα Ηλεκτρονικά Μέσα Ενημέρωσης,  τοπικές οργανώσεις Κομμάτων, Δημοτικές παρατάξεις, καθώς  και η  ίδια η Δημοτική Αρχή «έτρεξαν» να προλάβουν να καρπωθούν το γεγονός ότι το Κέντρο Υγείας Κερατέας Κ.Πρίφτη, ενδέχεται, να ενταχθεί στο Εθνικό Σύστημα Υγείας(ΕΣΥ).

Φυσικά ο λαός της περιοχής ξέρει καλά ποιος, στην πράξη, με αγωνιστικές κινητοποιήσεις, όπως την τελευταία πριν τρεις εβδομάδες έξω από το Κέντρο Υγείας Κερατέας, με παρεμβάσεις στις αρμόδιες υπηρεσίες και στο  Υπουργείο Υγείας,  στο παρελθόν είχαν διεκδικήσει να ενταχθεί το Κ.Υ Κερατέας στο ΕΣΥ.
Επίσης θα πρέπει να γνωρίζει, μπροστά στο κλίμα εφησυχασμού που καλλιεργείται, ότι τώρα πρέπει να δυναμώσει τον αγώνα του, μιας και δεν διαφαίνεται να δίνεται οριστική λύση,  ώστε να υπάρχει στην περιοχή σύγχρονη μονάδα Υγείας ενταγμένη πλήρως στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, να εξοπλιστεί το ¨Κ. Πρίφτη¨ με όλο το απαιτούμενο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και να λειτουργήσει  ως Κέντρο Υγείας Αστικού τύπου αλλά και ως μονάδα αποκατάστασης ώστε να καλύπτει τις ανάγκες που υπάρχουν σήμερα.

   Όσο για όλους αυτούς που σήμερα εμφανίζονται ως σωτήρες ο λαός της περιοχής ξέρει καλά ότι όλο το προηγούμενο διάστημα όχι μόνο δεν έκαναν τίποτα για τα συγκεκριμένα προβλήματα  στην περιοχή μας αλλά, όσο και αν σήμερα το παίζουν ακομμάτιστοι, ανεξάρτητοι και άφθαρτοι, όλο το προηγούμενο διάστημα έμμεσα η άμεσα ήταν και είναι  με αυτούς που στήριξαν την υπόχρηματοδότηση στις δομές υγείας, με αυτούς  που όλοι μαζί ψήφισαν τρία μνημόνια, με αυτούς που στηρίζουν  προϋπολογισμούς που δίνουν ψίχουλα για την Υγεία, την Παιδεία, τον Αθλητισμό, τον Πολιτισμό, για την αντιπυρική και αντιπλημμυρική προστασία, ενώ ταυτόχρονα δίνουν δισεκατομμύρια στους εξοπλισμούς του ΝΑΤΟ για να σφάζουν τους λαούς. Καλό είναι λοιπόν να μην το παίζουν σωτήρες μιας και είναι συνένοχοι.

 Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Αρέσει σε %d bloggers: