Συνάντηση Σταύρου Ιατρού με την Ομοσπονδία Παραλιακών Εξωραϊστικών Συλλόγων

Συνάντηση με εκπροσώπους της Ομοσπονδίας Παραλιακών και Εξωραϊστικών Συλλόγων δήμου Λαυρεωτικής (Τσονίμα, Πανόραμα, Αγ. Μαρίνα, Περιγιάλι, Βρωμοπούσι, Συρί και Ναυταθλητικός Όμιλος) είχε την Κυριακή, 21.04.2019, ο υποψήφιος δήμαρχος Λαυρεωτικής κ. Σταύρος Ιατρού, στα πλαίσια των συζητήσεων που έχει προγραμματίσει η Ομοσπονδία με τις παρατάξεις που θα συμμετάσχουν στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Στα κυριότερα θέματα των περιοχών που τέθηκαν προς συζήτηση ο κ. Ιατρού ανέλυσε τις θέσεις της παράταξης «ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΠΟΛΕΙΣ» για τους βιολογικούς καθαρισμούς Λαυρίου, Κερατέας, τη διαχείριση απορριμμάτων, τα χωροταξικά θέματα, το θέμα της εκκλησίας του Προφήτη Ηλία, τον καθαρισμό των παραλιών κλπ.

Έγινε αναφορά στα  δήθεν «έργα» του απερχόμενου δημάρχου που μόνο έργα δεν είναι, όπως την παρουσίαση μιας αίτησης ως έργου για την διαχείριση απορριμμάτων 1,8 εκατομμυρίων ευρώ και ακόμα την παρουσίαση ως έργου την αποκατάσταση της χωματερής Κερατέας, η οποία έγινε από τον φορέα διαχείρισης απορριμμάτων Αττικής (ΕΔΣΝΑ) και στην οποία ο δήμος συνέχισε να ρίχνει σκουπίδια μέχρι και το 2015, με κίνδυνο να μην προχωρήσει το έργο της αποκατάστασης.

Ο κ. Ιατρού υπενθύμισε, ότι όταν ήταν δήμαρχος Κερατέας την τετραετία 2007-2010 πραγματοποίησε όσα είχε υποσχεθεί στους πολίτες της Κερατέας. Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Παραλιακών και Εξωραϊστικών Συλλόγων δήμου Λαυρεωτικής ευχαρίστησε τον κ. Ιατρού για την χρηματοδότηση από το πράσινο ταμείο των 800.000 ευρώ την περίοδο της δημαρχιακής θητείας του, ώστε να μπορέσουν να συνεχιστούν οι μελέτες για την ένταξη στο σχέδιο πόλης.

Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν συναντήσεις του κ. Ιατρού και της παράταξης «ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΠΟΛΕΙΣ» με συλλόγους, φορείς, επαγγελματίες, ευπαθείς ομάδες του δήμου μας.

Αρέσει σε %d bloggers: