Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024
Lavriaki.gr
ΕΚΛΟΓΕΣΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ανακοίνωση της Ελλήνων Συνέλευσις Λαυρεωτικής για την υποψηφιότητα του Γεν Γραμματέα Κριαλή Μιχάλη

ΣΤΙΣ 9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019, Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ, ΜΙΧΑΛΗ ΚΡΙΑΛΗ, ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ.

ΚΑΘΩΣ, Ο ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΕΚΡΙΝΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΜΕ ΘΗΛΕΣ, ΣΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΚΡΙΑΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΕΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑΔΑΝΟΥ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑ ΓΙΑΝΝΕΛΑΚΗ.

ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΑΣ, ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΚΡΙΑΛΗ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΩΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ, Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΗΜΕΡΟΝ.

ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ ΜΙΧΑΛΗ ΚΡΙΑΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ, ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ/Α ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ eurovouli.gr ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΥΝ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ, ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΜΕ ΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ ΕΛΛΑΣ ΗΤΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ,  ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΗΣ.

Η Ε.ΣΥ. ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ ΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΦΟΡΕΑ ΕΝΕΡΓΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΛΑΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΙΜΩΘΕΙ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕΤΑ ΚΟΠΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΩΝ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ.

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ,
Ο ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΗΛΙΑΣ ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ