Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
Lavriaki.gr
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣΕΚΛΟΓΕΣΚερατέαΝέα ΕποχήΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Η Ομιλία του Κωνσταντίνου Λεβαντή στην παρουσίαση των Δημοτικών Συμβούλων στην Κερατέα

Στη Κεντρική Πλατεία της Κερατέας, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 4 Μαΐου 2019, η πρώτη ανοιχτή συγκέντρωση της «Νέας Εποχής» με ομιλητή τον Κωνσταντίνο Λεβαντή, κατά την οποία παρουσιάστηκε ολόκληρο το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού.

Ο Κωνσταντίνος Λεβαντής επισήμανε ότι αυτή τη φορά ο στόχος είναι η αναγέννηση όχι μόνο της Λαυρεωτικής αλλά και η πολιτική αναγέννηση!
Να δουλέψουμε για να πείσουμε τους νέους ανθρώπους ότι αξίζει να δουλέψουν για τον τόπο τους. Να φέρουμε τις νέες γενιές κοντά στην αυτοδιοίκηση.

Τόνισε χαρακτηριστικά ότι «η επόμενη δημοτική περίοδος είναι καθοριστική για το μέλλον του τόπου μας. Προχωράμε με ένα στόχο. Να φύγει ο Λουκάς. Ενώσαμε τις δυνάμεις μας με πολλούς. Είμαστε εδώ έτοιμοι από καιρό. Τις επόμενες ημέρες, μέχρι την ώρα που θα κλείσουν οι κάλπες, πρέπει να πείσουμε όλους ότι πρέπει να ψηφίσουν.

Το μήνυμα να είναι καθοριστικό, δυνατό. Πρώτοι από την πρώτη Κυριακή.

Για να εξασφαλίσουμε την ανατροπή. Η αποχή είναι ο μοναδικός σύμμαχος του Δημήτρη Λουκά, για αυτό προσπαθεί με τις πράξεις του να οδηγήσει τους νέους στην απαξίωση της πολιτικής»

 ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ - ΚΩΣΤΑΣ ΛΕΒΑΝΤΗΣΟ κ. Λεβαντής αναφέρθηκε στις διαφορές που τον χωρίζουν από τον Δ. Λουκά τονίζοντας ότι «δεν είμαστε όλοι ίδιοι και το ξέρετε. Εμείς ματώσαμε, πληρώσαμε και δεν χρεώσαμε ούτε ένα ευρώ το Δήμο για εμάς. Μετά από τόσα χρόνια, σήμερα είμαστε πιο δυνατοί, πιο σοφοί, με μεγαλύτερα ερείσματα στην κοινωνία, ανοιχτοί σε όλους, πιο επιλεκτικοί. Είμαστε εδώ και για να εξασφαλίσουμε τη λειτουργία του δήμου με το νέο σύστημα, την απλή αναλογική. Το νέο σύστημα που επιβάλει συνεργασίες στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο. Ο απερχόμενος Δήμαρχος έχασε μέσα σε έναν χρόνο την αυξημένη πλειοψηφία που είχε κερδίσει. Πιστεύει κανένας ότι θα μπορέσει να συνεργαστεί με ένα δημοκρατικό όργανο;»

Τέλος, κάλεσε τους πολίτες της Λαυρεωτικής να δώσουν την απάντησή τους και να σηκώσουν το ανάστημά τους απέναντι στην κοροϊδία και την υποτίμηση του Δ. Λουκά σημειώνοντας ότι «Ο Δ. Λουκάς και συνεργάτες του συμπεριφέρονται σαν να είναι αυτοί οι άρχοντες και εσείς οι υποτελείς. Αυτός ο τόπος όμως δεν χωράει άρχοντες.

Μαζί θα τους νικήσουμε! Το πετύχαμε το 2010, ενάντια σε όλα τα προγνωστικά, θα το καταφέρουμε και τώρα! Όλοι μαζί, Επιστροφή στο Μέλλον!»