Λαυρεωτική – Σαρωνικός 0-1

Ο Σαρωνικός με εύστοχο πέναλτι του Μπουγατσιά στο 40΄, πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος, έκανε το 0-1 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Δείτε σε βίντεο του sportcity το γκολ της αναμέτρησης.

Οι παίκτες του Δημητρόπουλου λόγω της κρισιμότητας του αγώνα, στο πρώτο ημίχρονο αγωνίστηκαν με πολύ άγχος. Δημιούργησαν δύο τρεις καλές ευκαιρίες και είχαν και ένα δοκάρι στο 31΄.

Στην επανάληψη έκαναν ρεαλιστική διαχείριση του παιχνιδιού επιλέγοντας να κρατήσουν το τρίποντο που τους οδηγούσε στα μπαράζ, παρά να ρισκάρουν επιδιώκοντας διεύρυνση του σκορ, χωρίς ουσία.

Η Λαυρεωτική στάθηκε πολύ καλά σε όλο το παιχνίδι έχοντας στις τάξεις της νέα παιδιά με ταλέντο. Από τις εμφανίσεις των τελευταίων αγωνιστικών δείχνει ότι κτίζει ομάδα που θα ξεχωρίζει τα επόμενα χρόνια.

Διαιτητές:  Ζαχαρόπουλος, Μπουξμπάουμ, Τζαφόλιας.

ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Μαρίνος Τσάκαλης, Καραμέτα (93΄ Βαμβακούλας), Μιχαηλίδης, Μαλατάνος (89΄ Κοντορούδας), Στουραϊτης, Παπαγιάννι, Χρήστου (82΄ Θεοδωρόπουλος), Κωνσταντινίδης, Γκόντζος, Χαρίτος, Ουσταμπασίδης (59΄ Μπέλλος)

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ: Χαντζάρας, Ρέδι, Αδαμίδης, Ζουμπουρλής, Μαντζιώκας, Μπεντάι (88΄ Νταλιπάι), Σέλβια (73΄ Χασουράκης), Μαραγκός (90΄ Ναυπλιώτης), Μπουγατσιάς, Παπακωνσταντίνου, Έλενας

https://sportcity.gr

Αρέσει σε %d bloggers: