Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, 2023
Lavriaki.gr
ΠαλλαυρεωτικόςΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Η ανάρτηση του προπονητή Γιώργου Παπαϊωάννου για την πορεία του Παλλαυρεωτικού!

Μια δύσκολη Ποδοσφαιρική χρόνια έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο. Ο Παλλαυρεωτικος έμεινε στην μεγάλη κατηγορία παρά την μεγάλη αμφισβήτηση που υπήρχε και κόντρα σε όλα τα προγνωστικά .

Η ομάδα του παλλαυρεωτικου πήρε 22 πόντους στον 2o γύρο του πρωταθλήματος δείχνοντας την τεράστια προσπάθεια που έγινε από όλους για να παραμείνει στην κατηγορία.
Η ομάδα ταλαιπωρήθηκε από συνεχόμενους τραυματισμούς βασικών παιχτών για πολλές αγωνιστικές και παρόλα αυτά έβρισκε τον τρόπο να κερδίζει .. και να παίρνει μέσα στο γήπεδο το αποτέλεσμα που ήθελε.
Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες που είχα μέσα στην χρόνια τον γυμναστή Αλέξη Σακελάριου και τον προπονητή Τερματοφυλακων Σταύρο Ουσιο για την εξαιρετική δουλειά που έκαναν.

Επίσης να ευχαριστήσω την διοίκηση του παλλαυρεωτικου για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε να συνεργαστούμε στην Δύσκολη βαθμολογική θέση που ήταν η ομάδα και τελικά τα καταφέραμε.
Τέλος να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκα εφέτος και να τους δώσω τα συγχαρητήρια μου για την υπερπροσπάθεια που έκαναν για την σωτηρία της ομάδος .

Εφέτος συμπλήρωσα 11 χρόνια συνεχόμενα να εργάζομαι σε ομάδες και πραγματικά ήταν μια χρόνια γεμάτη έντονα συναισθήματα που θα με βοηθήσουν για την νέα χρόνια.
Ο παλλαυρεωτικος εφέτος έμεινε στην μεγάλη κατηγορία γιατί είχε διοίκηση ποδοσφαιριστές και προπονητή!

Καλό καλοκαίρι εύχομαι σε όλους!

https://gipedaanatolikisattikis.blogspot.com
Αρέσει σε %d bloggers: