Σχόλια για την ομάδα Μπάσκετ του Λαυρίου απ΄το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου, τον Κωνσταντίνο Λεβαντή και τον Σταύρο Κρητικό

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΥΡΙΟΥ: ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΠΟΥ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΕΞΥΓΙΑΝΕ…

ergatiko-kentro-lavriou-anatolikhs-attikhs

Τα όσα συμβαίνουν στην Α1 στο μπάσκετ μόνο αηδία και αποτροπιασμό προκαλούν σε όλους του φιλάθλους ενώ καταρρέει και η  αυταπάτη ότι η εμπορευματοποίηση των αθλημάτων είναι κάτι που μπορεί να εξυγιανθει. Εμπορευματοποίηση και υγεία είναι δύο έννοιες εκ’ διαμέτρου αντίθετες.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ που θα έβαζε τέλος στην σαπίλα και θα αποκαθιστούσε την αξιοπιστία του ποδοσφαίρου, φτιάχνοντας την εικόνα του “προϊόντος” απέτυχε παταγωδώς, γιατί πολύ απλά παρέμενε “προϊόν” προς αγορα και πώληση. (κάποιοι αγοράζουν και κάποιοι πουλάνε…). Ένα ακόμα προϊόν που ωριμασε και σάπισε στα χέρια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ είναι το μπάσκετ με όλα όσα  συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες.

Όσοι ασχολούνται με τον αθλητισμό πρέπει να στρέψουν την προσοχή τους στον ερασιτεχνικο αθλητισμό στην στήριξη των μικρών παιδιών για να διαμορφώνουν την προσωπικότητα τους, να βγαίνουν πιο δυνατοί να αντιμετωπίσουν την ζωη, να μάθουν να αγωνίζονται.

Το γεγονός ότι η ομάδα μπάσκετ του Λαυρίου βρίσκεται στην θέση του υποβιβασμού, όχι βάση αποτελεσμάτων αλλά με αποφάσεις και εντολές κάποιων ισχυρών οικονομικών κύκλων και πολιτικων αποφάσεων, επιβεβαιώνει τα παραπάνω. (είναι η μοναδική ομάδα σε παγκόσμιο επίπεδο που “υποχρεωθηκε” όχι μια, αλλά δύο φορές να παίξει έξτρα κάτι δευτερόλεπτα που κάπου “χάθηκαν” σε κάποιους αγώνες) Το αίσθημα της αδικίας που δίκαια νιώθουν οι φίλαθλοι και οι παράγοντες  του μπάσκετ του Λαυρίου, μπορεί να γίνει πεισμα και δουλειά στον μαζικό ερασιτεχνικο αθλητισμό της πολης ώστε να βοηθηθεί το ταλέντο των παιδιών μας σε όλα τα αγωνίσματα, να υπάρχει στήριξη με σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις, να μην πληρώνει η λαϊκή οικογένεια, να έχουν όλα τα παιδιά δικαίωμα στην άθληση. Αυτο είναι το πραγματικά υγιες  και όχι τα συμβόλαια, οι μεταγραφές, οι εξαγορές, οι διαφημίσεις χορηγών, τα στημένα…

Εδώ στο Λαύριο ξέρουμε να αγωνιζόμαστε κάτω από δύσκολες και δυσμενές συνθήκες και να βγαίνουμε νικητές της ζωής και της αξιοπρέπειας. Καλούς αγώνες…

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Κωνσταντίνος Λεβαντής: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ ΤΩΝ «ΜΕΓΑΛΩΝ»! ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ! Η ΚΑΕ ΛΑΥΡΙΟ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ BASKET LEAGUE!

Χτες το απόγευμα, γίναμε μάρτυρες του τελευταίου επεισόδιου στο διαχρονικό serial της αθλητικής ιστορίας της χώρας μας, που θέλει τους «μεγάλους» και «τρανούς» να αποφασίζουν για όλα.

Η ΚΑΕ Λαύριο κέρδισε την παραμονή της στην πρώτη κατηγορία της χώρας μας, την Basket Legue, στα γήπεδα πεντακάθαρα, αλλά οι κόντρες των δύο μεγάλων( Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού) την καταδικάζουν σε υποβιβασμό.
Επιτέλους τέλος!

Τα πορτοφόλια των Γιαννακόπουλων και των Αγγελοπουλαίων να πάψουν να αποφασίζουν για όλους.

Το μπάσκετ και κάθε άθλημα υπάρχει χάρη στην συμμετοχή και την προσφορά των εθελοντών παραγόντων, των αθλητών και των φιλάθλων που το στηρίζουν με θυσίες και στερήσεις.

Καλούμε την Πολιτεία και τα αρμόδια θεσμικά όργανα να πάρουν θέση και μέτρα σε όσα απαράδεκτα έγιναν με την ανοχή τους.

Είμαστε δίπλα σε κάθε πρωτοβουλία της Διοίκησης της ΚΑΕ Λαύριο, για τη δικαίωσή της.
Στηρίζουμε κάθε πρωτοβουλία της, με όλες μας τις δυνάμεις.

Κωνσταντίνος Λεβαντής

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ: Παρακολουθούμε με ιδιαίτερη ανησυχία αλλά και έντονο προβληματισμό τα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες ώρες σε βάρος της ομάδας μπάσκετ του Λαυρίου και την τουλάχιστον άδικη αντιμετώπισή της, παρά την νικηφόρα πορεία της.
Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ αλλά και εγώ προσωπικά θα θέλαμε να γνωστοποιήσουμε, πως δουλεύουμε εντατικά για την αποκατάσταση της αδικίας. Πιστοί στις αρχές μας, δεν θα διεκδικήσουμε επικοινωνιακές δάφνες χωρίς να υπάρχει πριν συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Απλά θα αναφέρουμε πως μας προκαλεί έκπληξη το θράσος ορισμένων, οι οποίοι ζήταγαν ενοίκιο απ την ομάδα για την χρήση του κλειστού Γυμναστηρίου ενώ την ίδια στιγμή παρακάλαγαν να μην βρέξει…. τώρα εμφανίζονται “μπροστάρηδες στον αγώνα¨. Κάποιοι άλλοι σήμερα, ανακάλυψαν που βρίσκεται το κλειστό Γυμναστήριο του Λαυρίου.

Αρέσει σε %d bloggers: