Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
Lavriaki.gr
"Ελεύθερες Πόλεις"ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣΕΚΛΟΓΕΣΚερατέαΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Πραγματοποιήθηκαν τα Εγκαίνια του εκλογικού κέντρου στην Κερατέα και η παρουσίαση υποψηφίων του Συνδυασμού «ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΠΟΛΕΙΣ»

Στην τελική ευθεία, που οδηγεί στις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου, βρίσκεται η παράταξη «ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΠΟΛΕΙΣ» με επικεφαλής τον Σταύρο Ιατρού. Την Παρασκευή 10/5 εγκαινιάστηκε το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού στην Κερατέα και ακολούθησε οργανωμένη εκδήλωση.

Οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Παναγιώτης Αθανασίου και Καίτη Δημητρίου έκαναν αναφορά στο έργο της παράταξης την περίοδο που ήταν διοίκηση στο δήμο Κερατέας (2007-2010), καθώς και στις προοπτικές που υπάρχουν.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Σταύρος Ιατρού, αφού παρουσίασε όλους τους υποψηφίους, αναφέρθηκε στην συμβολή και την προσφορά της παράταξης διαχρονικά και ανέπτυξε τις βασικές της θέσεις.

Με υπεύθυνη τεκμηρίωση άσκησε σκληρή κριτική κατά της διοίκησης του απερχόμενου δημάρχου. Ο επικεφαλής της παράταξης «ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΠΟΛΕΙΣ» χαρακτήρισε την 5ετή διοίκηση Λουκά, την χειρότερη θητεία δημάρχου στην ιστορία του τόπου. Μία θητεία που κύρια γνωρίσματά της είναι τα ατελείωτα ψέματα, το μηδενικό έργο, η αδιαφάνεια, η συναλλαγή, η άγνοια, η ανομία και η αναποτελεσματικότητα.

Πρώτος στόχος, δήλωσε, ότι είναι να ηττηθεί αυτή η δημοτική αρχή η οποία έσπειρε τη διχόνοια, διέβρωσε τα πολιτικά ήθη και έφερε στο προσκήνιο τα ρουσφέτια και την πολιτική εξαγορά.

Έκλεισε, δίνοντας το στίγμα τις αισιοδοξίας και της νίκης, τονίζοντας ότι η αλλαγή θα έρθει στις εκλογές του Μαΐου.