Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, 2024
Lavriaki.gr
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣΕΚΛΟΓΕΣΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Διασυλλογικό: Ολοκληρώθηκε ο κύκλος των συναντήσεων με τις παρατάξεις

 Ολοκληρώθηκε ο κύκλος των συναντήσεων των μελών των Διοικητικών Συμβουλίων των συλλόγων που μετέχουν στην Ομοσπονδία με τις παρατάξεις που θα συμμετάσχουν στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Δήμου Λαυρεωτικής.

Το Σάββατο 11/52019 έγινε η συνάντηση με τον πρόεδρο κ Κωνσταντίνο Λεβαντή και τους υποψηφίους της παράταξης «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ».

Την Κυριακή 12/5/2019 είχε σειρά η παράταξη «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ» με τον νυν δήμαρχο κ Δημήτρη  Λουκά και τους υποψήφιους συμβούλους του.

Οι παρατάξεις τοποθετήθηκαν επί των θεμάτων που τους είχε θέσει η Ομοσπονδία και έγινε διάλογος με τους παρευρισκόμενους.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ν. Φρατζέσκος και οι πρόεδροι των εξωραϊστικών συλλόγων Θ. Μακαντάσης, Στ. Γρηγοράκος, Ν. Παπάς , Θ. Αντωνιάδης, Π. Μαρούσης  και Σπ. Ιορδανίδης, ευχήθηκαν σε όλες τις παρατάξεις «Καλή Επιτυχία» και την επομένη των εκλογών όλοι μαζί να ασχοληθούν με τα προβλήματα της καθημερινότητας, αντιμετωπίζοντας αποτελεσματικά τις παθογένειες  που  ταλαιπωρούν του δημότες .

  Η Ομοσπονδία μαζί με τους συλλόγους- μέλη της  έχουν αποδείξει ότι θα είναι αρωγοί σε κάθε  προσπάθεια για την ανάπτυξη της περιοχής μας,  με προοπτική την ανάδειξή της σε συνδετικό κρίκο των δύο αστικών κέντρων του Δήμου,  αλλά και θα είμαστε απέναντι σε τυχόν μικροπολιτικές που θα μας φέρνουν πίσω στους στόχους μας .

Για το Δ.Σ
Της Ομοσπονδίας (Διασυλλογικό)
-Ο-                                           -Ο-                                     -Ο-
Πρόεδρος                                  Αντ/δρος                      Γραμματέας
       Ν. Φρατζέσκος                        Θ. Μακαντάσης              Σ. Γρηγοράκος

All-focus
All-focus