Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
Lavriaki.gr
ΓΣ ΚερατέαςΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Πραγματοποιήθηκε η ετήσια Γενική Συνέλευση του ΓΣ Κερατέας

Ο Γ.Σ.ΚΕΡΑΤΕΑΣ πραγματοποίησε την ετήσια Γ.Σ. στις 15/05/2019 στο δημαρχείο Κερατέας. Δεκάδες μέλη του συλλόγου παραβρέθηκαν στην Γ.Σ.

Πρόεδρος της Γ.Σ. εξελέγη ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΡΡΑΣ με γραμματέα την ΕΛΕΝΗ ΙΑΤΡΟΥ μετά από εισήγηση του Προέδρου Δ.Σ. κ.ΘΑΝΑΣΗ ΡΕΡΡΑ και ομόφωνη απόφαση της Γ.Σ.

Στην Γ.Σ εγκρίθηκαν ομόφωνα ο διοικητικός απολογισμός,ο οικονομικός απολογισμός,η έκθεσή εξελεγκτικής επιτροπής,και ο προυπολογισμός για το 2019/2020.

Στον διοικητικό απολογισμό έγινε ιδιαίτερή μνεία για τις διεθνείς επιτυχίες των τμημάτων Στίβου και Τοξοβολίας, την αύξηση αθλουμένων σε όλα τα τμήματα,την άνοδο της γυναικείας ομάδας βολλευ στην Β ΕΘΝΙΚΗ κατηγορία.

Αναφορά έγινε στην συμμετοχή του Γ.Σ.ΚΕΡΑΤΕΑΣ στα διεθνή προγράμματα BE-ACTIVE και BEACH-VOLLEY FESTIVALL.

Ο Πρόεδρος του Γ.Σ.ΚΕΡΑΤΕΑΣ ανέφερε ότι την επόμενη χρονιά θα συνεχιστεί η συνεργασία με την μεγάλη πλειοψηφία των συνεργατών,εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις.

Αυτό δείχνει το οικογενειακό κλιμα και την εμπιστοσύνη μεταξύ της διοίκησης και την συντριπτικής πλειοψηφίας των συνεργατών του Γ.Σ.ΚΕΡΑΤΕΑΣ.

Η συνέλευση έληξε σε ιδιαίτερα εγκάρδιο και ελπιδοφόρο κλίμα.Η διοίκηση του Γ.Σ.ΚΕΡΑΤΕΑΣ αφού ευχαρίστησε τους χορηγούς (ΑΝΤΩΝΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ,ΑΘ,ΜΑΡΤΙΝΟ,ΑΜΟΙΡΙΔΗ-ΣΑΒΒΙΔΗ,ΓΑΛΑΚΤΟΠΩΛΕΙΑ-ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ,KAVER,ΜΙΧΑΛΗ ΚΛΟΚΟΥΖΑ,ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ-ΠΥΛΑΡΙΝΟΥ,ΦΑΡΜΑ-ΡΕΡΡΑ),ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους,και την επόμενη ημέρα των εκλογών ο Γ.Σ.ΚΕΡΑΤΕΑΣ θα συνεργαστεί για το καλό του αθλητισμού με όλους.

Την Γ.Σ. τίμησαν με την παρουσία τους οι υποψήφιοι Τοπικοί σύμβουλοι Κερατέας Ακης Μωρα’ι’της και Κώστας Λιούμης και ο υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμο “ΝΕΑ-ΕΠΟΧΗ”(ΚΩΣΤΑΣ ΛΕΒΑΝΤΗΣ) κ.Σταμάτης Καρράς.