Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, 2024
Lavriaki.gr
ΛαύριοΌμιλος ΑντισφαίρισηςΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

«Μεγαλειώδης η εκδήλωση του Ομίλου Αντισφαίρισης Λαυρίου»

Στο κατάμεστο Κλειστό Γυμναστήριο ο Όμιλος Αντισφαίρισης Λαυρίου παρουσίασε τα τμήματα ενόργανης, ρυθμικής και γενικής γυμναστικής καθώς και του ταεκβοντο. Η εκδήλωση ξεκίνησε με την φωτογράφιση των 440 αθλητριών και αθλητών και την εναρκτήρια ομιλία του προέδρου του Ο.Α.Λ. κ. Δρόσου Ιωάννη.

    Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Λαυρίου εδώ και  22 χρόνια έχει δώσει πάρα πολλά για την ανάπτυξη του αθλητισμού στον τόπου μας .Σήμερα πάνω από 400 παιδιά αθλούνται στα 5 αθλήματα του ομίλου μας , πετυχαίνοντας μεγάλες και σημαντικές διακρίσεις σε τοπικό, Εθνικό και Διεθνές επίπεδο.
Θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους αθλητές και τους  προπονητές για όλοι αυτή την προσπάθεια που κάνουν γιατί ξέρουμε όλοι πολύ καλά πόσο δύσκολη και επίπονη είναι και πόσες θυσίες θέλει για να φέρει το ποθητό αποτέλεσμα ,ειδικά στα ατομικά αθλήματα .Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους γονείς για την στήριξη τους , τα μέλη του Δ.Σ., του εφόρους των τμημάτων και ιδιαίτερα τον Δήμο Λαυρεωτικής και το <<Ν.Π.Δ.Δ. ΘΟΡΙΚΟΣ>> για την παραχώρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων και την Τακτική Επιχορήγηση.

  Ακόμη θα ήθελα να ευχαριστήσω τους χορηγούς μας  :

1)τον κ. Μαρτίνο Αθανάσιο για την στήριξη του στα ταξίδια του εξωτερικού.

2) Το ασφαλιστικό γραφείο του κ. Γαλίτη Θοδωρή, την εταιρία NEW NAVAL και την εκπρόσωπο της, την κ. Παπακινού Χαρά για την κάλυψη του  κόστος των ετήσιων ημερολόγιων μας  .

 3) Την Photo View της κ. Πανσελήνα Χρυσάνθη και τον κ. Αναγνωστόπουλο  Διονύσιο για την δωρεάν φωτογράφηση των τμημάτων .

4)Το κατάστημα VINIL του  κ. Γεωργίου Στέλιου (παλιός αθλητής του ομίλου)  για την αγορά υλικού που χρειάστηκε στο μεγάλο αγωνιστικό τμήμα μαζικού.

5) Τον κ. Τσιόβολο Σταύρο από το κατάστημα LACOPIA για την υποστήριξη του στο τμήμα Badminton .

6)Το κατάστημα ελαστικών του κ. Πέππα Κώστα για την στήριξη του στο αγωνιστικό τμήμα  Ενόργανης  Κοριτσιών  και τον   

ERMIS PRODUCTIONS   για τη κάλυψη με φωτογραφίες και Video της  εκδήλωσης μας , τα οποία μπορείτε προμηθευτείτε σήμερα και στη τελική γιορτή του ομίλου μας.  

  ΚΑΛΗ ΘΕΑΣΗ!!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ !!!

Στην συνέχεια παρουσιάστηκαν τα εξής προγράμματα:

1) ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ

2) CHILDREN OF THE SUN.

3) ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΕΣ !!!

4) ΜΙΚΡΕΣ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΕΣ

5) BARBARIKI

6) LITTLE MERMAIDS

7) CIRQUE ALEGRIA

8)ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ TAE KWON DO

9)WE WILL SURVIVE

10) ΣΑΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

11) ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

12 ) ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ …. ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ

13) HOT STUFF

14) ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΙΩΝ -ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ

15) SOMEBODY TO LOVE

16) OPERA

17) BLACK LADIES

18) CRASH TEST

19) WHERE ΤΗΕ TIME GOES .

20 ) LA CASA DE PAPEL

Στην εκδήλωση ξεχώρισε το τμήμα παρουσίασης Ταεκβοντο  και το La casa de Papel που έκλεισε την εκδήλωση με την συμμέτοχή   63 αθλητών και αθλητριών .Είναι η πρώτη φορά που στον Όμιλο Αντισφαίρισης Λαυρίου  συνεργάστηκαν 4 τμήματα ρυθμικής και ενόργανης γυμναστικής το εν λόγω πρόγραμμα θα  συμμετάσχει στο POSEIDON , στο ASTRO CONTEST και στο 31ο KEFALONIA GYM FESTIVAL “ANNA POLLATOY”

 Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής Λουκάς Δημήτρης, ο Δήμαρχος  Μαρκοπούλου Μεθενίτης Σωτήρης, ο τ. Δήμαρχος Λαυρεωτικής  Λεβαντής Κωνσταντίνος, ο πρόεδρος του Δ.Σ. Αδάμης Ιωάννης, η πρόεδρος  του Ν.Π.Δ.Δ. «Θορικός» Βελετάκου Ευαγγελία, η πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Κέφαλος»  Πάλλη Δήμητρα, ο πρόεδρος την Δ.ΑΝ.ΕΤ.Α.Λ. Ζαγουρής Χάρης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Αργεντίνη Ασπασία, Κωστάλας Αντώνης, Συρίγος Ιωάννης , ο τ. πρόεδρος του Ερασιτέχνη Γ.Σ. Λαυρίου  Αθανασόπουλος Κωνσταντίνος.

Σας ευχαριστούμε όλους!!!