«Ελεύθερες Πόλεις»: Κρύβουν τα έργα της Περιφέρειας προσπαθώντας να τα παρουσιάσουν ως δικά τους

Με μια πρωτοφανή ενέργεια ο δήμαρχος Λαυρεωτικής αφαίρεσε την ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ πινακίδα έργου για το έργο της «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ» που είναι έργο της «ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ».

Μετά την τεκμηριωμένη ενημέρωση που έγινε από τον υποψήφιο δήμαρχο Σταύρο Ιατρού στις προεκλογικές ομιλίες του την προηγούμενη Κυριακή και Δευτέρα σε Κερατέα και Λαύριο, καθώς και την προτροπή του προς τους δημότες να δουν και να διαβάσουν την πινακίδα στον κόμβο Κακής Θάλασσας, ότι το έργο αυτό είναι έργο της Περιφέρειας και όχι του Δήμου, με εντολή δημάρχου η πινακίδα ξηλώθηκε χθες το μεσημέρι, Τρίτη 21/5. Υπήρξε αμέσως καταγγελία του συνδυασμού μας και με παρέμβαση της Περιφέρειας ζητήθηκε η πινακίδα να ξαναστηθεί.

Το συνεργείο τοποθέτησε την πινακίδα σε άλλο σημείο ώστε να μην την βλέπουν όσοι εξέρχονται από την Κερατέα.

Η πρωτάκουστη αυτή ενέργεια υποδεικνύει πανικό, αλλά ταυτόχρονα αποδεικνύει ότι το έργο της ασφαλτόστρωσης είναι έργο της Περιφέρειας, το οποίο προσπαθεί να οικειοποιηθεί ο δήμαρχος για προεκλογικούς λόγους.

One Response to «Ελεύθερες Πόλεις»: Κρύβουν τα έργα της Περιφέρειας προσπαθώντας να τα παρουσιάσουν ως δικά τους

  1. Ο/Η CRISTOFOROS λέει:

    Αυτά τα βλέπουν εκεί στην ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ ΚΕΡΑΤΕΑΣ, συμφωνούν με αυτές τις τακτικές του,δεν διαμαρτήροντε, καταλαβαίνουν πως τους ξεπουλά νωρίς-νωρίς, τουλάχιστον. Θα το βρούν στις κάλπες, ο ΣΥΡΙΖΑ όμως τι φταίει που τον παρέσυραν στην στήριξη του.

Αφήστε μας το σχόλιο σας...

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: