“Λαϊκή Συσπείρωση Λαυρεωτικής”: Ανακοίνωση για τις ασφαλτοστρώσεις

Η τακτική της ασφαλτόστρωσης λίγες μέρες πριν τις εκλογές είναι μια συνήθη τακτική της συγκεκριμένης πλειοψηφίας. Είναι μια τακτική που στηρίζεται στην πτώση των απαιτήσεων του λαού και στην προσπάθεια υφαρπαγής ψήφων.

Ο λαός έχει πάθει και έχει μάθει, γνωρίζει ότι τα καθρεφτάκια της δημοτικής αρχής δεν μπορούν να τον ξεγελάσουν. Προγράμματα και κονδύλια κρατήθηκαν στα συρτάρια να χρησιμοποιηθούν προεκλογικά. Όλα τα προηγούμενα χρόνια οι κάτοικοι των περιοχών που σήμερα στρώνεται η άσφαλτος, έσπασαν τα αυτοκίνητα τους και για να φτάσουν σπίτι τους έκαναν το Ράλι των χιλίων λιμνών…

Στις αναρτημένες περιοχές δυστυχώς δεν περιλαμβάνεται για ακόμα μια φορά η περιοχή χάους-Αγίας τριάδας-Αγίας Παρασκευής που είναι σε άθλια κατάσταση η οποία εξυπηρετεί τον Αρχαιολογικό χώρο της Σουριζας και άλλα μνημεία. Η τακτική τους δείχνει ότι τον πολιτισμό τον υπηρετούν μόνο κατά το ποσό τους “υπηρετεί” ψηφοθηρικά οικονομικά και εκλογικά.

Καλούμε τον λαό να δώσει δύναμη στην δύναμή του Ψηφίζοντας μαζικά την Λαϊκή Συσπείρωση, για μια δημοτική αρχή που θα υπηρετεί τις λαϊκές ανάγκες και όχι ιδιοτελή συμφέροντα, για  την ανάδειξη του πολιτισμού και της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου μας. Όχι μόνο για λίγα μέτρα άσφαλτο, αλλά για να ανοίξουμε δρόμο στο Αύριο.

Αρέσει σε %d bloggers: